Σε σοκ ο Μάριος Αθανασίου – Με τρεμάμενη φωνή αποκάλυψε πως εγινε μάρτυρας σε περιστατικό βιασμού
Showbiz

Σε σοκ ο Μάριος Αθανασίου – Με τρεμάμενη φωνή αποκάλυψε πως εγινε μάρτυρας σε περιστατικό βιασμού

Καρέ καρέ τις στιγμές που έζησε θέλησε να περιγράψει ο Μάριος Αθανασίου καθώς όπως αποκάλυψε έγινε μάρτυρας σε ένα πολύ σκληρό περιστατικό που αφορούσε μία κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού.

Σοκαρισμένος και με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τις σοκαριστικές σκηνές που αντίκρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αποκαλύπτει στο Tik Tok αντίκρισε την κοπέλα γυμνή στη μέση του δρόμου, περικυκλωμένη από περαστικούς που κοιτούσαν με περιέργεια και την αστυνομία να μην προχωρά σε καμία κίνηση για να την προφυλάξει από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Μάριος Αθανασίου παραδέχεται: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για τη Μαρία Σολωμού»

23s.jpg

«Υπήρξα μάρτυρας ενός πολύ δύσκολου περιστατικού στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ένα κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και βρισκόταν γυμνή σε ένα κεντρικό σημείο στη λεωφόρο με κόσμο που προσπαθούσε να βοηθήσει και τη να στυνομία. Το πρώτο που θέλω να σχολιάσω…. Μου φαίνεται αδιανόητο πώς είναι δυνατόν η αστυνομία – και δεν λέω για την καλή και την κακή αστυνομία να μην έχει πάρει μέτρα για να μπορέσει να βρίσκεται σε πιο προφυλαγμένο περιβάλλον η κοπέλα.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την κατάρτιση της αστυνομίας. Έχει να κάνει εκεί που είσαι αν έχεις την εξυπνάδα ή τη βλακεία στο μυαλό να καταλάβεις ότι δεν γίνεται μία κοπέλα να βρίσκεται γυμνή στο δρόμο. Μια κουβέρτα… Και τα αυτοκίνητα να παρακολουθούν με περιέργεια τι συμβαίνει… Αυτό μου διέλυσε τον εγκέφαλο.

Αν είχα τραβήξει βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν το έκανα θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή...»

Δείτε το βίντεο:

Μάριος Αθανασίου σε Μαρία Σολωμού: «16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο;»

Μαρία Σολωμού: Η σπάνια φώτο με τον κούκλο γιο της – «Καλέ, ίδιοι είστε»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved