Άλμα Κούπερ: Επιτυχημένη αξιωματικός στο στρατό & με μεταπτυχιακό η νέα Miss ΗΠΑ!

Instagram / alma.cooper

Models

Άλμα Κούπερ: Επιτυχημένη αξιωματικός στο στρατό & με μεταπτυχιακό η νέα Miss ΗΠΑ!

Η Άλμα Κούπερ είναι η νέα Miss ΗΠΑ και είναι... πανέμορφη!

Η Άλμα Κούπερ από το Μίσιγκαν, αξιωματικός του αμερικανικού στρατού, στέφθηκε Miss ΗΠΑ στα καλλιστεία που διεξήχθησαν πρόσφατα κι έγινε η τρίτη διαγωνιζόμενη που κατέχει τον συγκεκριμένο τίτλο αυτή τη χρονιά, μετά την παραίτηση της νικήτριας του 2023, η οποία είχε ανακοινώσει πως «το τοξικό περιβάλλον, οι καθυστερήσεις στη λήψη βραβείων, ο εκφοβισμός και η παρενόχληση» ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Νεκρή η «Μις ΗΠΑ 2019»- Βούτηξε από τον 29ο όροφο

https://www.instagram.com/reel/C-Y68NxPc7C/

Η Άλμα Κούπερ είναι μία 22χρονη καλλονή, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην επιστήμη δεδομένων από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και επικράτησε ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενες που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους με μαγιό και βραδινά φορέματα.

https://www.instagram.com/reel/C-S8ErbKUhY/

Η Άλμα Κούπερ έλαβε τον τίτλο της Miss ΗΠΑ από την Savannah Gankiewicz από τη Χαβάη, η οποία είχε κληρονομήσει την τιάρα τον Μάιο μετά την παραίτηση της Noelia Voigt της Γιούτα.

Photo-shared-by-Alma-Cooper-on-August-01-2024-tagging-@thepageantspotlight-@roadtomissusa-@missusa-@procprod-@thepageantbuzz_-@roadtomissuniverse-@beckyminger-@missusafans-@missmiusa-@beckymingermua-@mis.jpg

Instagram / alma.cooper

«Αν υπάρχει κάτι που μου έχουν διδάξει η ζωή μου και η μητέρα μου, είναι ότι οι περιστάσεις δεν καθορίζουν ποτέ το πεπρωμένο μας: Μπορείτε να κάνετε την επιτυχία προσβάσιμη μέσα από την απαιτητική αριστεία», ήταν η απάντηση της Άλμα Κούπερ σε ερώτηση των κριτών και η αλήθεια είναι πως μας έχε κλέψει την καρδιά!

Photo-shared-by-Alma-Cooper-on-July-30-2024-tagging-@savannahmarai-@thepageantspotlight-@sherrihill-@missusa-@procprod-@blackgirlsreign-@thepageantbuzz_-@missmiusa-@missfanoff-@the_missadventures-@blackg.jpg

Instagram / alma.cooper

Διαβάστε επίσης:

Η νέα Miss ΗΠΑ είναι… πυρηνική φυσικός

26χρονη στρατιωτίνα κέρδισε τον τίτλο «Μις ΗΠΑ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved