Επέτειος για Θανάση Πάτρα και Κατερίνα Παγώνη - Ο γάμος και το γλέντι στα μπουζούκια, με το νυφικό!
Back To the Future

Επέτειος για Θανάση Πάτρα και Κατερίνα Παγώνη - Ο γάμος και το γλέντι στα μπουζούκια, με το νυφικό!

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα 29 Ιουλίου ο Θανάσης Πάτρας και η επί χρόνια σύζυγός του, Κατερίνα Παγώνη.

Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης, στη Γλυφάδα, το 2007 ενώ είναι μαζί από το 2004, δηλαδή 20 χρόνια.

«Είμαστε μαζί από το 2004 και παντρευτήκαμε το 2007. Δεν υπάρχει μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση. Λέω μια ατάκα που την είδα κάπου και θα συνεχίσω να τη λέω: "Το τέλειο ζευγάρι υπάρχει μόνο στα παπούτσια"! Το τέλειο ζευγάρι είναι μύθος. Η συντροφικότητα και η συζυγική ζωή είναι μια διαδικασία που έχει μια καθημερινή τριβή και προσπάθεια. Μια καθημερινή ανάγκη απόδειξης ότι αγαπάς τον άλλο, ότι είσαι εκεί και αυτή είναι η ομορφιά της ζωής…

Πάτρας: «Δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης για τις σχέσεις. Επικοινωνία & αγάπη είναι βασικά συστατικά»

patras-gamos1.jpg

Ο βασικός λόγος που μπορεί να διαφωνήσουμε είναι το παιδί. Γιατί της έδωσε παγωτό ενώ πριν, για παράδειγμα, μου είχε πει να μην της δώσω εγώ. Παλιά ήταν τα ψίχουλα στο πάτωμα που έριξα ή εγώ μπορεί να της πω για το αμάξι ότι δεν είναι καθαρό. Είναι η μάχη των φύλων αυτή αιώνες τώρα. Πάντως, εγώ υποχωρώ πρώτος. Η γυναίκα μου είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα για να υποχωρήσει πρώτη. Θα υποχωρήσει από την αρχή μόνο αν καταλάβει ότι έχει άδικο», είχε δηλώσει ο Θανάσης Πάτρας σε συνέντευξή του.

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, θυμόμαστε μερικά στιγμιότυπα ενώ όπως θα δείτε, τότε, ο γαμπρός και η νύφη, πήγαν με το κοστούμι και το νυφικό τους αντίστοιχα, στα μπουζούκια και πόζαραν στον φακό με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε στιγμιότυπα στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η ανακοίνωση για το επόμενο live, το ζευγάρι που αποχώρησε και οι πρώτες δηλώσεις!

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα που «έδειξε» το τηλεοπτικό της μέλλον

Θανάσης Πάτρας: Το μπέρδεμα με τον Σπύρο Σούλη, η αγάπη του κόσμου και το J2US

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved