«Αλλιώς ξέχνα το, δεν βγαίνει»: Στο φως ο απαράβατος όρος του Κυριακού για το Κωνσταντίνου & Ελένης
Back To the Future

«Αλλιώς ξέχνα το, δεν βγαίνει»: Στο φως ο απαράβατος όρος του Κυριακού για το Κωνσταντίνου & Ελένης

Ανήκει στο top5 με τις καλύτερες κωμωδίες της μικρής οθόνης και μάλιστα με την επιτυχία να συνεχίζεται κάθε μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι η σειρά με την οποία μεγαλώσαμε και οι αμέτρητες επαναλήψεις την έχουν ταυτίσει απόλυτα με τα μεσημέρια μας.

Η Ελένη Ράντου ένιωθες πολλές φορές πως είτε έπαιζε τον… πραγματικό της εαυτό, είτε πως ο ρόλος αυτός ήταν απλώς κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Χάρης Ρώμας, η Ράντου δεν ήταν η βασική επιλογή για τον ρόλο. Οι δημιουργοί είχαν μιλήσει για το πώς αντέδρασε ο Μίνως Κυριακού στις συγκεκριμένες προτάσεις.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού δεν έφυγε ποτέ από την TV & σπάει τη σιωπή της στο gossip-tv 24 χρόνια μετά

konstantinou-k-elenis.jpg

Κωνσταντίνου & Ελένης

«Του είπα (σ.σ. του Μίνωα Κυριακού) την ιδέα που είχα, σε συνεργασία πάντα με την Άννα Χατζησοφιά και εκεί άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για τη συμπρωταγωνίστρια.

Μου είπε ο Μίνως “πάμε, αλλά πρέπει να υπάρχει μια δυνατή συμπρωταγωνίστρια”. Προτείναμε με την Άννα Χατζησοφιά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και την Ελένη Ράντου, που ήταν στα ύψη τότε. Μου είπε: “Συμφωνώ και για τις δύο. Ξεκίνα με την πρώτη, πάμε στη δεύτερη και βλέπουμε αν υπάρχει τρίτη”.

1723114084836-335598314-konstantinou-k-elenis.jpg

Κωνσταντίνου & Ελένης

Για τρίτο όνομα μπήκε στο τραπέζι το όνομα της Ναταλίας Δραγούμη. Ο Μίνως ήταν σαφής: Αν καμία από αυτές τις τρεις δεν δεχόταν, το σίριαλ δεν θα γυριζόταν ποτέ», είχε πει ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Παλαιολόγου: Δεν ανήκω σε κυκλώματα. Θέλουν τις ωραίες γυναίκες. Εγώ δεν είμαι ωραία

Μαρία Παλαιολόγου: Η Ελένη Ράντου κράτησε μια απόσταση. Ήταν ψυχρή απέναντί μου

Ελένη Ράντου: Ακομπλεξάριστη & χωρίς μακιγιάζ ποζάρει λίγο πριν την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved