Τρεντάρουν στο Twitter Άγιος έρωτας & Γκοτσόπουλος-«Ο Θεός δοκιμάζει τον πάτερ και ο Alpha εμάς...»
Media

Τρεντάρουν στο Twitter Άγιος έρωτας & Γκοτσόπουλος-«Ο Θεός δοκιμάζει τον πάτερ και ο Alpha εμάς...»

Ο «Άγιος έρωτας» επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 25/10 και οι τηλεθεατές βρέθηκαν μπροστά σε μερικές ακόμα συγκλονιστικές σκηνές. 

Ο Μαρκόπουλος συνέχισε τις απειλές του στον Παυλίδη, εκείνος όμως, του έδειξε ότι δεν τον φοβάται και είναι αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό της Θάλειας. Η Χλόη μίλησε, για μία ακόμη φορά, με τη μητέρα της και της είπε όσα γνωρίζει για την κρυφή ζωή του πατέρα της.

agios-erotas.jpg

Ο πατέρας Νικόλαος φάνηκε να εξακολουθεί να παλεύει με τα συναισθήματά του. Το twitter έσπευσε να τον αποθεώσει για την ερμηνεία του.

Άγιος Έρωτας: Η Χριστίνα στο νοσοκομείο – Ο πατήρ Νικόλαος σώζει τη Θάλεια από αυτοκτονία

Δείτε τα σχόλια:

Όσα είδαμε στις 25/10

Μετά τον τσακωμό του Παύλου με τον Κυριάκο, νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια που θα κλυδωνίσουν τις ζωές των ηρώων μας. Ταυτόχρονα ο πατέρας Νικόλαος, που μαθαίνει για την κόντρα των δυο αντρών, βρίσκει στο πρόσωπο του Παυλίδη έναν νέο σύμμαχο. Η Χλόη, γνωρίζει ποια είναι η ερωμένη του πατέρα της και αποφασίζει να το πει στην Θάλεια. Αυτό, όμως, θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα κάνει τον Παύλο να στείλει την Χλόη στη μονή μια ώρα αρχύτερα. Εκείνη όμως, πριν φύγει, θα θελήσει να κάνει κάτι τελευταίο. Αποφασίζει να βρει τον πατέρα Νικόλαο…

Άγιος έρωτας: Η Χριστίνα ξεγελά για μία ακόμη φορά την Θάλεια

Άγιος Έρωτας – Το Twitter «σταύρωσε» ξανά τη Χριστίνα: «Eίσαι μια παρανοϊκή ψεύτρα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved