Η Νατάσα πήγε στην Έλλη και πήρε η βραδιά φωτιά!
Gossip Cam

Η Νατάσα πήγε στην Έλλη και πήρε η βραδιά φωτιά!

Μία μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα! 

Και αυτό γιατί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ήταν σε μεγάλα κέφια και είπε και τις επιτυχίες της!

Έλλη Κοκκίνου: Με καυτό μπικίνι κάνει SUP στη Μήλο και τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στα social!

2111_ELLI_KOKINOY_NATASA_THEODORIDOY_1372024.jpg

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε βραδινή έξοδο και με το που εντοπίστηκε από την Έλλη Κοκκίνου στο νυχτερινό μαγαζί, έσπευσε να της δώσει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. Και εκείνη δεν χάλασε κανένα χατίρι.

Φυσικά τραγούδησαν μαζί με ντουέτα από παλιές και νέες επιτυχίες και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν. Αργότερα, όταν εμφανίστηκε και ο Λευτέρης Πανταζής επί σκηνής, επίσης έδωσε το μικρόφωνο στη Νατάσα Θεοδωρίδου και φυσικά τραγούδησαν και μαζί αγαπημένες επιτυχίες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στο μαγαζί μαζί με τους δύο καλούς της φίλους Κώστα Τσουρό και Πάνο Κατσαρίδη ενώ σε άλλο τραπέζι βρέθηκαν να διασκεδάζουν οι ηθοποιοί Στεφανία Γκουρνέλου και Τόνυ Δημητρίου που είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved