Survivor 2024 Τελικός - Φάνης Μπολέτσης: «Η φιλία μου με τον Ντάνιελ δεν τελειώνει, τον αγαπώ πολύ»
Gossip Specials

Survivor 2024 Τελικός - Φάνης Μπολέτσης: «Η φιλία μου με τον Ντάνιελ δεν τελειώνει, τον αγαπώ πολύ»

Survivor 2024 Τελικός: Ο Φάνης Μπολέτσης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και το έπαθλο του φετινού Survivor αφού ηττήθηκε από τον Ντάνιελ Νούρκα με τον οποίο έγιναν φίλοι μέσα στο παιχνίδι. 

Αν και απογοητεύτηκε από την ήττα του, ο Φάνης στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος της μεγάλης βραδιάς, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον άξιο αντίπαλό του και καλό του φίλο, τον Ντάνιελ.

Survivor 2024 Τελικός- Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ μετά τη νίκη: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!»

b2c65dce-8b63-4919-8f24-2c5aea9c6d1d.jfif

Ο Φάνης με τους γονείς και την αδελφή του Ντάνιελ.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μετά από έξι μήνες τελειώνει, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά και είμαι τόσο χαρούμενος που γυρίζω πίσω στη ζωή μου, πίσω στα αδέλφια μου, στην οικογένειά μου…» είπε αρχικά ο Φάνης, ο οποίος ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν. Αν και δυστυχώς δεν είχε την κατάληξη που εγώ θα ήθελα, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντάνιελ, είναι η βραδιά του, το αξίζει, ήταν καταπληκτικός. Νομίζω ότι το γεγονός ότι τελείωσε το παιχνίδι με πέντε ζωές, λέει πάρα πολλά. Θέλω να το χαρεί, το αξίζει και το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια και ότι το Survivor δεν τελειώνει, όπως και η φιλία εμένα και του Ντάνιελ. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να του δώσω από τα βάθη της καρδιάς μου συγχαρητήρια και σ’ αυτόν και στην οικογένειά του γιατί έχουν μεγαλώσει έναν καταπληκτικό άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved