Πώς η Μυρτώ Κάζη και ο Τάσος Μπίθας «σπάνε» τα ταμπού περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
Inside Stories

Πώς η Μυρτώ Κάζη και ο Τάσος Μπίθας «σπάνε» τα ταμπού περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

«Μαμά, μπαμπά τι είναι το σεξ;», «Εγώ στην ηλικία τους τι σκεφτόμουν;», «Μήπως δεν έπρεπε να τους τα πω έτσι;», «Έβαλα τα γέλια».

«Μαμά, μπαμπά τι είναι το σεξ;», «Εγώ στην ηλικία τους τι σκεφτόμουν;», «Μήπως δεν έπρεπε να τους τα πω έτσι;», «Έβαλα τα γέλια». Αγαπητοί αναγνώστες και γονείς των υπέροχων ανοιχτόμυαλων παιδιών σας, αν έχετε έρθει τουλάχιστον μία φορά αντιμέτωποι με τις παραπάνω σκέψεις- καταστάσεις, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Και επειδή τείνουμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να έχετε λίγο πιο κλειστές από όσο θα έπρεπε τις παρωπίδες σας ή νιώθετε άβολα, όταν συζητάτε θέματα περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με τα παιδιά σας, είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα ταμπού που στέκονται «εμπόδιο» στον ανοιχτό διάλογο μαζί τους.

Για την ακρίβεια, όμως, δεν είμαστε μόνοι μας αλλά με τη Μυρτώ Κάζη και τον Τάσο Μπίθα. Οι ίδιοι, λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, μιλάνε ανοιχτά στο πρώτο επεισόδιο του νέου vidcast «Για Όλα Υπάρχει Πρώτη Φορά» by Durex, σχετικά με ακριβώς αυτό το ζήτημα που σας (μας) απασχολεί. Δηλαδή, πώς αντιμετωπίζουν τα ταμπού γύρω από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από προσωπική εμπειρία. Και ο πρωτοποριακός χαρακτήρας του vidcast με την καθοδήγηση της κλινικής ψυχολόγου Άννας Κανδαράκη «προετοιμάζει» κατάλληλα το έδαφος. ιότι πρώτη φορά σε τέτοια κλίμακα τίθενται στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν ταμπού και η Μυρτώ Κάζη και ο Τάσος Μπίθας δίνουν ώθηση σε κάθε νέο γονέα να γίνει λίγο πιο… Οpen-minded.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved