Χρηστίδου για κόντρα Παπανώτα-Μαγγίρα: «Έγινε χωρίς λόγο και έκανε κακό και στους δύο»
Media

Χρηστίδου για κόντρα Παπανώτα-Μαγγίρα: «Έγινε χωρίς λόγο και έκανε κακό και στους δύο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε έναν απολογισμό της χρονιάς, ειδικά για τις κόντρες που αναπτύχθηκαν τηλεοπτικά, αναφέρθηκε ειδικά σε εκείνη που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Παπανώτα

Σήμερα (7/7) έπαιξε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι ένα βίντεο με συγκεντρωμένες τις πιο δυνατές κόντρες που δημιουργήθηκαν την τηλεοπτική σεζόν που ρίχνει αυλαία, ανάμεσα σε γνωστούς παρουσιαστές.

Πρόσωπα της showbiz θυμούνται τις πρώτες διακοπές χωρίς τους γονείς τους

Μία όμως ήταν εκείνη που θέλησαν στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Mega να σχολιάσουν και δεν ήταν άλλη από αυτή που υπήρξε ανάμεσα στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Παπανώτα. Μάλιστα, σ' αυτή για κάποιο διάστημα είχε εμπλακεί και ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος όμως την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day και ξεκαθάρισε κάθε τι που θα μπορούσε να αιωρείται στον αέρα ως παρεξήγηση με τον Παπανώτα.

Το όλο θέμα συζήτησαν και στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει:

«Η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Μπέττυ Μαγγίρα έγινε χωρίς λόγο. Αυτό όλο έγινε χωρίς λόγο και έκανε κακό και στους δύο».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Και στον Δημήτρη έκανε κακό, γιατί σας θυμίζω ότι η απάντησή του ήταν αυτή που πυροδότησε τις αντιδράσεις σε σχέση με την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι και μέσα του κάπως το έχει συνδέσει».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved