Ραβιόλια με σπανάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Σπιτικά ζυμαρικά γεμιστά με σπανάκι και μυρωδικά! To απόλυτο πιάτο για τους καλεσμένους σας!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τα ραβιόλια
450 γρ. σπανάκι
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το άσπρο μέρος
1/4 ματσάκι άνηθο
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. τυρί κρέμα
40 γρ. παρμεζάνα
150 γρ. ζύμη για ζυμαρικά
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη σάλτσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. άνηθο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, το πράσινο μέρος
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για το σερβίρισμα
παρμεζάνα
πιπέρι
βασιλικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ