Μοσχαρίσια γεμιστά ρολάκια με σάλτσα gravy από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε πώς να μαγειρέψτε το μοσχαρίσιο φιλέτο σε μια διαφορετική και πεντανόστιμη εκδοχή που σας προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης! Φτιάξτε μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά με τσένταρ και μορταδέλα και συνοδέψτέ τα με σάλτσα gravy.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τα ρολάκια
2 κιλά μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
9 φέτες τσένταρ
9 φέτες μορταδέλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα gravy
30 γρ. βούτυρο
20 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
300 γρ. νερό
½ κύβο κότας
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
Για το σερβίρισμα
πίτες naan
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ