«Η Κέιτ δεν αισθανόταν καλά πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζει ο κόσμος»

Kate Middleton and Princess Charlotte attend day fourteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2024 in London, England. PHOTO: 

KARWAI TANG/WIREIMAGE

VIP Life

«Η Κέιτ δεν αισθανόταν καλά πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζει ο κόσμος»

Δεν υπάρχει «χρονοδιάγραμμα» για την επιστροφή της πριγκίπισσας Κέιτ στην κοινωνική ζωή και τις υποχρεώσεις της, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η οποία ανέφερε επίσης ότι μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ πέρασαν «τη πιο δύσκολη χρονιά της ζωής τους μαζί», καθώς έδωσε μάχη με τον καρκίνο. 

Το δημοσίευμα έρχεται αφότου μια πηγή είπε στο Daily Beast ότι η Κέιτ σχεδίαζε να κάνει λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις από πριν, ακόμα και μετά την πλήρη ανάρρωσή της, καθώς από καιρό ήθελε να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Κέιτ Μίντλετον: Το ξεκάθαρο μήνυμα στον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα - Τι θέλει για τα παιδιά της;

bd6aa838-kate.jpg

Σε εκτενές ρεπορτάζ για την Daily Mail, η βασιλική ανταποκρίτρια, η Ρεμπέκα Ίνγκσιλ, είπε ότι η Κέιτ αισθανόταν αδιαθεσία αρκετό καιρό πριν βρεθεί στο νοσοκομείο και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο. Εξαιτίας αυτής της χειρουργικής επέμβασης ανακαλύφθηκε ο καρκίνος της. Μια πηγή φέρεται να είπε ότι ήταν μια «δύσκολη περίοδος, μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για όλη την οικογένεια». Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Κανείς δεν δίνει μια συγκεκριμένη χρονική κλίμακα για την επιστροφή της» και επεσήμανε πως θα την δούμε ακόμα πιο σπάνιες φορές στο επόμενο διάστημα. Έχοντας παρακολουθήσει το Trooping the Color και το Wimbledon αυτό το καλοκαίρι, η Kate, ωστόσο, πιθανότατα θα παρευρεθεί σε συγκεκριμένες εθνικές εκδηλώσεις, όπως η Κυριακή της Μνήμης τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Όμως, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για να επιστρέψει πλήρως στις υποχρεώσεις της, παρά την εμφάνισή της σε ένα πρόσφατο βίντεο με τον William να συγχαίρει τη βρετανική ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Το ζευγάρι επικεντρώνεται στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με άλλη πηγή που είπε: «Πήραν μια ξεκάθαρη και συνειδητή απόφαση να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους αυτό το καλοκαίρι. Το να βλέπεις και τους δύο να φαίνονται τόσο χαρούμενοι και χαλαροί ο ένας με τον άλλον και τόσο άνετα μεταξύ τους, σου λέει πολλά για το πού βρίσκονται». Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας φίλος της Κέιτ είπε στο Daily Beast ότι η πριγκίπισσα θα συνεχίσει να διατηρεί πολύ χαμηλότερο προφίλ από πριν, με λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις, ακόμη και μετά την αναμενόμενη πλήρη ανάρρωσή της καθώς είναι άλλα τα «θέλω» της πλέον.

Η πηγή της Daily Beast υποστήριξε επίσης: «Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα στο ημερολόγιό της. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουν να βλέπουν πολύ λιγότερο την Κέιτ. Προτεραιότητα για εκείνη τώρα θα είναι η οικογένεια και τα παιδιά. Το μικρότερο από τα παιδιά της, ο Λούις, είναι μόλις 6 ετών. «Όπως πολλοί άνθρωποι που έρχονται αντιμέτωποι με μία βαριά αρρώστια, η Kate θα δώσει προτεραιότητα στα πράγματα που έχουν σημασία για αυτήν από εδώ και στο εξής. Στην περίπτωσή της, αυτό σημαίνει τα παιδιά της». Όσον αφορά την ανάρρωση της Κέιτ, μια φίλη φέρεται να είπε από τη Mail: «Είναι μια απίστευτα δυνατή γυναίκα, αλλά έχει περάσει πραγματικά πολλά. Η θεραπεία και η ανάρρωσή της εξακολουθούν να είναι προτεραιότητα και θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved