Κέιτ Μίντλετον: Το νέο μήνυμά της: «Το ταξίδι με τον καρκίνο είναι τρομακτικό» - Τι ανακοίνωσε;
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Το νέο μήνυμά της: «Το ταξίδι με τον καρκίνο είναι τρομακτικό» - Τι ανακοίνωσε;

Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια την Κέιτ Μίντλετον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της προληπτικής χημειοθεραπείας που ακολούθησε.

Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η... αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!

kate-middleton.jpg

«Μήνυμα από την Αικατερίνη, την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ανακούφιση είναι που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου.

Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρεις μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και στον άγνωστο δρόμο.

Το ταξίδι με τον καρκίνο είναι σύνθετο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Με ταπεινότητα, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα δικά σου τρωτά σημεία με τρόπο που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πριν, και με αυτό, μια νέα προοπτική για τα πάντα.

Αυτός ο χρόνος πάνω από όλα υπενθύμισε στον William και σε εμένα να προβληματιζόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα Απλά αγαπάς και αγαπιέσαι.

3a11bfc6-kate.jpg

Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω χωρίς καρκίνο είναι τώρα η εστίασή μου. Παρόλο που έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται.

Ανυπομονώ ωστόσο να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορώ. Παρά τα όσα έχουν περάσει πριν μπω σε αυτή τη νέα φάση της ανάρρωσης με ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής.

Ο William και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε και έχουμε αντλήσει μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων ήταν πραγματικά ταπεινωτικά.

Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι κατά του καρκίνου – παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι, μπορεί να βγει φως, οπότε αφήστε αυτό το φως να λάμψει»

https://www.instagram.com/reel/C_s6SukNNne/

Η γλυκόπικρη περίοδος ζωής της Κέιτ Μίντλετον & η πιο «βαθιά» επιθυμία της! Tα νέα για την υγεία της

Νέα εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον - Το μήνυμα που έδωσε ελπίδα στο κοινό της

Κέιτ Μίντλετον–Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτός είναι ο λόγος που καβγαδίζουν - «Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved