Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τα διαμάντια της μητέρας του, Νταϊάνα που δόθηκαν στη Μέγκαν;

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/TOLGA AKMEN

ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τα διαμάντια της μητέρας του, Νταϊάνα που δόθηκαν στη Μέγκαν;

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να ανησυχεί για το πού βρίσκονται τα διαμάντια που κάποτε ανήκαν στη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αυτοί οι πολύτιμοι και σπάνιοι λίθοι χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ από τον Πρίγκιπα Χάρι το 2017. Πρόκειται για δύο από τα διαμάντια της Νταϊάνα μαζί με μια επίσης πολύτιμη πέτρα από την Μποτσουάνα.

Ουίλιαμ και Χάρι σε σπάνια κοινή εμφάνιση! Πήγαν και οι δύο σε κηδεία και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

william-harry-ape-mpe-(2).jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι η σύζυγός του έκανε μία μικρή τροποποίηση στο δαχτυλίδι, όμως λέγεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ «φόρτωσε» με ακόμα περισσότερες πέτρες αυτό το δαχτυλίδι για να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η Meghan πιστεύεται ότι έκανε το ντεμπούτο της με αυτό το δαχτυλίδι στο Trooping the Color το 2019.

Prince Harry (L) and Prince William leave the wedding of Lady Tamara Grosvenor to Edward van Cutsem at Chester Cathedral,

Πάντως, μεταξύ των τελευταίων εμφανίσεών της φέτος, όπως ένα γκαλά τον περασμένο Μάιο, η Meghan εθεάθη χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι. Κάτι που έκανε πολλούς να λένε πως η ίδια έχει δώσει ξανά το δαχτυλίδι της για νέα τροποποίηση. Πεποίθηση που ενισχύθηκε με ακόμα μία εμφάνισή της χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Σύμφωνα με μια πηγή στο περιοδικό New Idea και αναφέρθηκε από τη Mirror, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, 41 ετών, λέγεται ότι ανησυχεί αρκετά για αυτά τα πολύτιμα οικογενειακά κειμήλια, αναφέρει η Express US.

(FILE) BRITAIN ROYALTY CORONATION

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA *** Local Caption *** 51229583

ΑΠΕ ΜΠΕ

Πηγή από το παλάτι αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο μυστηριωδώς «εξαφανίστηκε», έλειπε ξανά από το χέρι της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Γερμανία, πυροδοτώντας έτσι ξανά τις φήμες και εντείνοντας την ανησυχία του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

william-harry-ape-mpe-(1).jpg

Η πηγή ανέφερε ότι η απουσία του δαχτυλιδιού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Μέγκαν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, είναι ασυνήθιστη καθώς συνηθίζεται στους συγκεκριμένους κύκλους οι κυρίες να επιδεικνύουν ένα τέτοιο πανάκριβο δαχτυλίδι.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved