Ερμίνα Γεράρδη για Παράδεισο: «Έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά η Ειρήνη, θέλει να τιμωρήσει & τη Βικτώρια»
Media

Ερμίνα Γεράρδη για Παράδεισο: «Έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά η Ειρήνη, θέλει να τιμωρήσει & τη Βικτώρια»

Η Ερμίνα Γεράρδη δεν ξεχωρίζει μόνο για τον επαγγελματισμό |και το ταλέντο της, αλλά και για την ευγένεια και τη θετική τηε διάθεση.

Η ηθοποιός η οποία φέτος υποδύεται την Ειρήνη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μιλάει για τον ρόλο της αλλά και όσα πρόκειται να δούμε άμεσα στις οθόνες μας...

paradeisos-(12).jpg

Πλέον η υπόθεση της σειράς έχει προχωρήσει κατά πολύ κι έχουμε γνωρίσει τους ήρωες από την καλή και από την ανάποδη. Αλλά ο Αποστόλης μόνο ανάποδη πλευρά έχει.

«Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι ερωτεύτηκαν και ήταν αμοιβαίο. Αν κι εκείνος υπέκυψε στη γοητεία του χρήματος, νομίζω ότι την αγάπησε και δεν του ήταν εύκολο να την εγκαταλείψει. Θυσίασε την αγάπη του και την καρδιά του για τον πλούτο και την εξουσία».

Έχει μετανιώσει γι’ αυτή της την επιλογή;

«Πιστεύω πως ναι. Το μόνο δώρο που δικαίωσε τη σχέση τους ήταν ο Αριστείδης και γι’ αυτό όταν τον έχασε, αποφάσισε να εξοντώσει τον Αποστόλη λέγοντας την αλήθεια και να στηρίξει τον γιο που της έχει απομείνει».

Γι’ αυτό και την αποκάλυψε στην Όλγα;

«Νιώθει τύψεις κι ενοχές απέναντι σε αυτή τη γυναίκα γιατί δεν φταίει. Ο Αποστόλης σάρωσε τη ζωή πολλών ανθρώπων».

paradeisos.jpg

Θα συνασπιστεί η Ειρήνη με την Όλγα;

«Δεν μπορεί να τη βοηθήσει παρά λέγοντάς της μόνο την αλήθεια για να της αποκαλύψει ότι όλα αυτά τα χρόνια ζούσε σε ένα τεράστιο ψέμα και να γνωρίζει ποιον άνθρωπο έχει δίπλα της για να πάρει τις αποφάσεις της. Δεν μπορεί να την αφήσει να ζει σε μια ψευδαίσθηση, για να αντιμετωπίσει τη ζωή με τόλμη. Και η Όλγα είχε ερωτευτεί τον Αποστόλη ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται διαθέτει γοητεία».

Τώρα κατηγορείται για τον φόνο του ίδιου του τού γιου, του Αριστείδη, αφού τον παγιδεύει η Βικτώρια μέσω του Χρηστίδη. Θα το μάθει αυτό η Ειρήνη;

«Μέχρι στιγμής στα επεισόδια που έχω δεν φαίνεται η αντίδρασή της, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν τον εμπιστεύεται και πως τον έχει ικανό για όλα. Έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά η Ειρήνη, θέλει να τιμωρήσει και τη Βικτώρια, την όποια θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου της, αλλά και να βοηθήσει τον άλλο της γιο τον Ντίνο και να του κλείσει την πληγή από το παλιό αγκάθι με την Αμαλία. Επιθυμεί ο γιος της να ευτυχήσει γιατί εκείνη δεν ευτύχησε στην αρχή της ζωής της και πέρασε ένα δύσκολο προσωπικό δρόμο μέχρι να κάνει οικογένεια. Επιπλέον θέλει να τον δει παντρεμένο με τη Μιράντα».

paradeisos-(9).jpg

Της οποίας μαθαίνει το παρελθόν...

«Ναι και δεν έχει κανένα πρόβλημα, γιατί είναι μια γυναίκα που έχει βασανιστεί και η ίδια. Τη Μιράντα τη νιώθει σαν κόρη της και θα την αγαπήσει ακόμη πιο πολύ. Ανάμεσα στις γυναίκες αυτής τnς σειράς υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός αποδοχής και κατανόησης».

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved