Παράδεισος – Σοφιανός: «Είναι ωραίο το τέλος, υπάρχει κάθαρση»
Media

Παράδεισος – Σοφιανός: «Είναι ωραίο το τέλος, υπάρχει κάθαρση»

Λίγο πριν την εκπνοή της φετινής σεζόν, ο Φίλιππος Σοφιανός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επέστρεψε τηλεοπτικά ύστερα από χρόνια μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών», υποδυόμενος τον Ιωσήφ Λεβί, έναν βασανισμένο αλλά ηθικό και αξιόλογο άνθρωπο, που ψάχνει να βρει τον γιο που του στέρησε η Βικτώρια.

Ο Λεβί προσπάθησε να ταυτοποιήσει από όλες τις πλευρές το γεγονός ότι ο Σίμος είναι ο γιος του.

«Θεωρεί πολύ σημαντική την υπόθεση της αναγνώρισης και ήταν πολύ προσεκτικός. Ηθελε να είναι σίγουρος 100%. Κράτησε αυτή τη στάση για την ελάχιστη πιθανότητα που ο Σίμος δεν είναι παιδί του. Δεν ήθελε να τον βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Πίστευε, όμως, το ένιωθε ότι είναι ο γιος του, αλλά έπρεπε να βρει τον τρόπο να το αποδείξει. Παρ’ όλα αυτά, δεν άντεξε και του το είπε, θεωρώ ότι ένιωσε ότι είναι ο πατέρας του όταν τον πρωτοσυνάντησε έξω από τον 'Παράδεισο'. Οταν διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους. Εκεί υπήρξε μια εσωτερική επικοινωνία. Κάτι έγινε μέσα του. Μίλησε το αίμα. Δεν γίνεται να μη λειτουργήσει το ανθρώπινο ένστικτο που είναι πολύ οξυδερκές».

Φίλιππος Σοφιανός: Η δουλειά δεν απογοητεύει. Οι άνθρωποι απογοητεύουν τις δουλειές

Dhmhtrhs-Gkotsopoylos-Filippos-Sofianos.jpg

Και βρίσκει τον γιο του, όντας εκείνος σε μια δεινή θέση.

«Ο Σίμος είναι σφοδρά πάσχων πρόσωπο στην ιστορία. Δεν είναι και λίγα αυτά που του έχουν συμβεί, αλλά και αυτά που έχει προκαλέσει. Είναι θύτης και θύμα, όπως και οι περισσότεροι ήρωες της σειράς. Αυτά τα δίπολα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί οι ήρωες είναι πολύπλευροι. Αν είσαι συνέχεια καλός βαριέσαι και σε βαριέται και το κοινό. Εντάξει, είσαι καλό παιδί, μας το είπες. Κάνε και κάτι άλλο τώρα να μας εντυπωσιάσεις».

Στη συνέχεια ο Λεβί θα πάει να ζητήσει τον λόγο από τη Βικτώρια γιατί πρόδωσε τον Σίμο και μπήκε φυλακή. Μάλλον σε αυτή την περίπτωση το μητρικό φίλτρο... έχει καεί.

«Εκεί έχουν καεί όλα τα φίλτρα (γελάει). Εχει γίνει βραχυκύκλωμα».

1716983384079-792776812-paradeisos.jpg

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα που έχει κάνει κακό σε πολύ κόσμο, θα επέλθει η τίσις;

«Υπάρχει κάθαρση και είναι σωστά δραματοποιημένη. Το φινάλε δεν είναι από εκείνα που λες ότι ξαφνικά βγήκε το λαγουδάκι από το καπέλο, αλλά ότι κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του. Είναι ωραίο το τέλος και θα ήθελα να κρατήσουμε την προσδοκία και την αναμονή γιατί πλησιάζει».

Πηγή tv24

Ο Φίλιππος Σοφιανός στον Παράδεισο των κυριών

Γκοτσόπουλος για Παράδεισο: «Καταστρέφονται σκηνικά, παραδίνουμε κοστούμια. Είναι ένα μικρό πένθος!»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά & του κάνει μια πρόταση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved