Μελίνα Νικολαΐδη: Με τον πατέρα της Ντέμη και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Με τον πατέρα της Ντέμη και τη σύντροφό του στη συναυλία των Coldplay

Στη συναυλία των Coldplay βρέθηκε χθες το βράδυ (8/6) στο ΟΑΚΑ η Μελίνα Νικολαΐδη όμως δεν ήταν μόνη αλλά με τον πατέρα της, Ντέμη και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Στην παρέα ήταν και ακόμα ένας φίλος του άλλοτε άσου των γηπέδων όμως ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε τον Ντέμη Νικολαΐδη να ποζάρει μαζί με την κόρη του και τη σύντροφό του.

Φρενίτιδα στη συναυλία των Coldplay - Οι επώνυμοι στο ΟΑΚΑ και τα Ελληνικά του Κρις Μάρτιν

Κάτι που σημαίνει ότι η Μελίνα δεν εγκρίνει μόνο τη σχέση της μητέρας της με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και εκείνη του πατέρα της με την αγαπημένη του με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα σε τέτοια εξωστρέφεια, όμως φαίνεται πως πλέον έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και δείχνει να αντιμετωπίζει τα πράγματα πολύ διαφορετικά απ' ό,τι στο παρελθόν.

Πάντως, ο Ντέμης Νικολαΐδης μαζί με την κόρη του και τη σύντροφό του έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσία τους στη συναυλία η οποία βέβαια είναι μία από τις πιο επιτυχημένες του φετινού καλοκαιριού που μόλις ξεκίνησε!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Ντέμης Νικολαΐδης από τη χθεσινή βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved