Ευρωεκλογές 2024 - Κοσιώνη σε Αυτιά: «Τη γυναίκα σου να πάρεις γιατί δεν σε βλέπω καλά»
Media

Ευρωεκλογές 2024 - Κοσιώνη σε Αυτιά: «Τη γυναίκα σου να πάρεις γιατί δεν σε βλέπω καλά»

Ευρωεκλογές 2024: Με πάνω από 100.000 ψήφους ήρθε πρώτος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος βρισκόταν στο πλατό του ΣΚΑΪ παρακολουθώντας τις εξελίξεις με την καταμέτρηση. 

Μιλώντας για την επαφή του με τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής του εκστρατείας, ο γνωστός δημοσιογράφος και πλέον ευρωβουλευτής, δήλωσε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος.

Ευρωεκλογές 2024 – Τελική εκτίμηση: Τα επτά κόμματα που μπαίνουν στην Ευρωβουλή

kosioni.jpg

Η Σία Κοσιώνη τον ρώτησε πώς έχει αντιδράσει η οικογένειά του στο νέο δεδομένο μετά την εκλογή του που θα πρέπει να βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ο Γιώργος Αυτιάς παραδέχτηκε ότι δεν έχει πει ούτε λέξη με την οικογένειά του καθώς δεν πρόλαβε.

Πράγματι, την ώρα που ανακοινώνονταν τα πρώτα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων και ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι ερχόταν πρώτος σε ψήφους, ο Γιώργος Αυτιάς είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο για να βρεθεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ και έτσι δεν κατάφερε να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους.

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν τον «μάλωσε» και του είπε να φύγει για να πάει να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του γιατί θα... τα άκουγε για τα καλά.

Φυσικά οι ατάκες αυτές προκάλεσαν γέλια στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά για ακόμα μία φορά να ευχαριστεί τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved