Ψυχοκόρες: Η εξαφάνιση του Σώτου και η καταστροφή του Κοσμά
Media

Ψυχοκόρες: Η εξαφάνιση του Σώτου και η καταστροφή του Κοσμά

Ψυχοκόρες: Ο Ασημάκης πεθαίνει στην εξορία και η Βασιλική τον θάβει κρυφά.

Παράλληλα, ο Σώτος μαθαίνει ότι η Αρχοντούλα είναι η πραγματική του μητέρα, το αποκαλύπτει στον Κοσμά και εξαφανίζεται. Από την άλλη, ο Βελλής προσεγγίζει τη Φρόσω για να μπορέσει να πάρει τα αρχαία που κρύβονται στα κτήματα του Νάτση.

Ψυχοκόρες: Το twitter λυπήθηκε τη Νέλλα, αποθέωσε τη Φρόσω κι «έκλαψε» για τον Ασημάκη

froso-psixokores.jpg

H Χριστίνα εξομολογείται στη Βασιλική τι έχει βιώσει και την προτρέπει να πάει να δει τον πατέρα της, που η υγεία του έχει χειροτερέψει. Τελικά, ο Ασημάκης πεθαίνει και η κοπέλα τον θάβει κρυφά από τον διοικητή. Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα μαθαίνει ότι πρόκειται να πάρει μετάθεση και θέλει να βοηθήσει τη Βασιλική να φύγει. Συγχρόνως, της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τη Βικτωρία. Μάλιστα, της δίνει εντολή όταν επιστρέφει στην Αθήνα να τη βρει και να τη σκοτώσει. Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας ανακαλύπτει πού έχει μπλέξει ο Ερμής και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Παύλο, ο οποίος έχει μια πολιτική πρόταση. Αμέσως μετά, ο άντρας μαζί με τον Λεωνίδα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τον Ερμή.

psixokores.jpg

Παράλληλα, ο Παύλος δέχεται την πολιτική πρόταση με τον όρο να δοθεί χάρη σε κρατούμενο της επιλογής του, ενώ δεν αργεί να τσακωθεί με τη Μάγια για αυτόν τον λόγο. Την ίδια ώρα, η γυναίκα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και ξαφνιάζεται πολύ, ενώ αποφασίζει να μην πει το παραμικρό σε κα- νέναν. Συγχρόνως, ο Παύλος αλληλογραφεί με τον Νέστορα υποδυόμενος τον Ερμή, με την ελπίδα να σώσει τον γιο του. Μάλιστα, με την πολύτιμη βοήθεια του Λεωνίδα, προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Νέστορα,

Ο Κοσμάς καταστρέφεται

kosmas.jpg

Η Νέλλα πυροβολεί την Άννα, που απειλεί να αφαιρέσει τη ζωή του Κοσμά, και τη σκοτώνει. Με την κίνησή της αυτή, ο σύζυγός της σώζεται και πλέον της χρωστάει τα πάντα. Μάλιστα, τη συμβουλεύει να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το έγκλημα. Τις επόμενες ημέρες, η ψυχική υγεία της Νέλλας υποτροπιάζει, ενώ η Αρχοντούλα αποκαλύπτει στον Σώτο όλη την αλήθεια, εξηγώντας του ότι η ίδια είναι η βιολογική του μητέρα. Εκείνος σοκάρεται από τα λόγια της, ενώ ταυτόχρονα γίνεται έξαλλος από θυμό. 0 νεαρός δεν θυμώνει μόνο με τη μητέρα του, που του κράτησε κρυφή την αλήθεια εδώ και 26 χρόνια, αλλά και με τη Μαρίκα, που γνώριζε τα πάντα και δεν του είπε το παραμικρό. Μάλιστα, ο Σώτος για να ξεχάσει όσα τον πονάνε βγαίνει και πίνει πολύ.

SOTOS-MARIKA.jpg

Ύστερα επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένος και αποκαλύπτει τα πάντα στον Κοσμά. Εν τω μεταξύ, η Νέλλα ενημερώνεται πως ο Σώτος γνωρίζει την αλήθεια και προσπαθεί να κατευνάσει τον θυμό του παιδιού του. Συγχρόνως, εκείνος αντιμετωπίζει σκληρά τη Μαρίκα, τη χωρίζει και αμέσως μετά εξαφανίζεται από το σπίτι. Η Νέλλα συντετριμμένη με τις εξελίξεις αναζητά ξανά όπιο, ενώ η Μαρίκα αποφασίζει να φύγει από τους Κοτρώτσηδες. Την επόμενη ημέρα, ο Κοσμάς χάνει τη θέση του στην Τράπεζα και καταστρέφεται, ενώ η Μαρίκα αποφασίζει να παντρευτεί ' έναν πλούσιο ηλικιωμένο διπλωμάτη. Στη συνέχεια ανακοινώνει στη Νέλλα πως φεύγει, την ώρα που η Δεσποινιώ συναντάει τυχαία τον Τάσο.

1714056455723-645307268-mermigkas-psixokores-(2).jpg

Η συνάντηση αυτή, όμως, έχει τραγική κατάληξη, καθώς ο άντρας μετά την απόρριψή της βάζει τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του βυθίζει στη θλίψη την πρώην αγαπημένη του, η οποία στη συνέχεια γλιτώνει ένα μικρό κορίτσι από τα νύχια της Βικτωρίας και εκείνη την εκ- δικείται. Έτσι, ξεκινά τη δουλειά στη Μαρί.

Πηγή mytv

Ψυχοκόρες: Δραματικές στιγμές - Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα - Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς έρχεται αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή...

Ψυχοκόρες: Ο Ερμής εκμυστηρεύεται στον Παύλο ότι έστησε παγίδα στη Βασιλική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved