Survivor 2024: Συγκίνηση για τους 4 φιναλίστ με τα αφιερώματα για την πορεία τους στο παιχνίδι
Media

Survivor 2024: Συγκίνηση για τους 4 φιναλίστ με τα αφιερώματα για την πορεία τους στο παιχνίδι

Survivor 2024: Απόψε (25/6) στον μεγάλο ημιτελικό, οι τέσσερις φιναλίστ, Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα δείχνουν να είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά μιας και ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του. 

Ο Γιώργος Γκιουλέκας αποκάλυψε στο βίντεο αφιέρωμα για εκείνον πως από το 2016 είχε κάνει την αίτηση και επίσης τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Survivor Ημιτελικός: Η έναρξη του live, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί και το διαφορετικό σκηνικό

Η Κατερίνα Δαλάκα προέβη σε... βαρύγδουπες δηλώσεις λέγοντας πως μετά από τέσσερις συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης κλείνει το κεφάλαιο Survivor για εκείνη.

Επίσης, είπε ότι πολλές φορές σκέφτηκε να τα παρατήσει όμως τελικά έκανε υπομονή, ξεπερνούσε τον εαυτό της και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Ο Φάνης Μπολέτσης κάνοντας έναν απολογισμό για τη «θητεία» του στο παιχνίδι, τόνισε ότι δεν τον άλλαξε το παιχνίδι σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα του, παρ' όλο που παραδέχτηκε ότι όλα τα ζούσε στο «πιο πολύ και πιο έντονο». Επίσης, ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Δεν θα έλεγα ότι κάποιος αξίζει περισσότερο από τον άλλο τον τελικό».

Όσο για τον Ντάνιελ Νούρκα δεν έκρυψε ότι νιώθει ευγνώμων για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο ενώ δεν έκρυψε ότι από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν όταν είχε πέσει ψυχολογικά. «Έχω μάθει να μην τα παρατάω» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved