Ψυχοκόρες: Το συγκλονιστικό φινάλε! Η Φρόσω νεκρή- Ξεψυχά στα χέρια των αδελφών της
Ψυχοκόρες τελευταίο επεισόδιο- Νεκρή η Φρόσω
Media

Ψυχοκόρες: Το συγκλονιστικό φινάλε! Η Φρόσω νεκρή- Ξεψυχά στα χέρια των αδελφών της

 Άκρως συγκλονιστικό είναι το φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες. Οι τέσσερις αδελφές ξανασμίγουν, όμως ο θάνατος τελικά τις χωρίζει.

Η Φρόσω αποφασίζει να σκοτώσει τη Βικτωρία, αλλά η συνάντηση αυτή εξελίσσεται με απρόβλεπτο τρόπο, καθώς καταλήγουν και οι δύο νεκρές, μπροστά στα μάτια της Μαρίκας, της Βασιλικής και της Δεσποινιώς.

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος συνάντησε τη Δεσποινιώ ξανά και το twitter λύγισε!

PSYXOKORES-EP.-49-(9).jpg

Ψυχοκόρες τελευταίο επεισόδιο- Νεκρή η Φρόσω

Με αίμα βάφεται το τέλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, καθώς δύο από τις ηρωίδες έρχονται αντιμέτωπες, με ολέθριες συνέπειες. Αρχικά, η Φρόσω, μετά τον φόνο του αστυνόμου Βελλή, πηγαίνει στην Αθήνα για να βρει το σπίτι που έχει αγοράσει η Ευανθία και πρόκειται να μετακομίσει με τον μικρό Ασημάκη και τον Γιωργή.

PSYXOKORES-EP.-49-(4).jpg

Όμως φτάνοντας εκεί την περιμένει μία τεράστια έκπληξη. Το σπίτι που αγόρασε η Νάτσαινα δεν είναι άλλο από το διαμέρισμα του Σώτου Κοτρώτση. Έτσι η Φρόσω αντικρίζει τυχαία μπροστά της τη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ και παθαίνει σοκ. Στο σπίτι της Νέλλας και του Κοσμά έχει επιστρέφει η μικρότερη αδελφή με τη βοήθεια του Σώτου, ενώ η Βασιλική κατέληξε εκεί όταν βρήκε τη διεύθυνση σε ένα χαρτί που της άφησε η Μάγια.

Ψυχοκόρες: Το twitter λυπήθηκε τη Νέλλα, αποθέωσε τη Φρόσω κι «έκλαψε» για τον Ασημάκη

PSYXOKORES-EP.-46-(7).jpg

Οι τέσσερις αδελφές αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια και δίνουν όρκο ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά. Παράλληλα, εξιστορεί η καθεμία τα δεινά που έζησε, ενώ η Βασιλική τούς αποκαλύπτει ότι έχει εντολή θανάτου για τη Βικτωρία. Το ίδιο βράδυ, οι αδελφές κοιμούνται αγκαλιασμένες στο κρεβάτι της Νέλλας και του Κοσμά, που δεν βρίσκονται πια εκεί. Το επόμενο πρωί, η Φρόσω, που έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από το αφεντικό της εξαιτίας της Βικτωρίας, αποφασίζει να βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα για να την τιμωρήσει. Όταν η Μαρίκα ξυπνάει και η Φρόσω δεν είναι μαζί τους, ειδοποιεί τις αδελφές της και βρίσκουν ένα σημείωμα από εκείνη. Αμέσως καταλαβαίνουν τις προθέσεις της και σπεύδουν να την ψάξουν και να τη σταματήσουν. Την ίδια στιγμή, η Φρόσω πηγαίνει σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση όπου βρίσκεται η Βικτωρία με σκοπό να τη δολοφονήσει.

PSYXOKORES-EP.-48-(13).jpg

Οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες και η ψυχοκόρη τη σημαδεύει με όπλο. «Σκύλα, θα πληρώσεις», της φωνάζει με οργή. Ωστόσο, πριν προλάβει να πατήσει τη σκανδάλη, φτάνουν εκεί οι αδελφές της και την παρακαλούν να μην το κάνει. Η Φρόσω αποσυντονίζεται και τότε η Βικτωρία βρίσκει την ευκαιρία και της βγάζει κι εκείνη ένα περίστροφο για να την εξολοθρεύσει. Οι δύο γυναίκες πυροβολούν ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η μία από τα πυρά της άλλης. Αμέσως, πέφτουν αιμόφυρτες στο έδαφος και όσοι είναι παρόντες στο τρομακτικό συμβάν διαπιστώνουν σοκαρισμένοι ότι είναι νεκρές.

Ψυχοκόρες: Δραματικές στιγμές - Νεκροί Κοσμάς και Νέλλα - Η Δεσποινιώ βρίσκει τον αδελφό της

PSYXOKORES-EP.-51-(16).jpg

Μετά ακολουθεί μία άκρως συγκινητική σκηνή που δείχνει τη Φρόσω να συναντάει τον Μέλιο και το ζευγάρι να αγκαλιάζεται ευτυχισμένο. Φυσικά, ο θάνατος της κοπέλας αποτελεί μία αβάστακτη πληγή για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πολύζου, καθώς ξεψυχά στα χέρια τους. Η νέα αυτή τραγωδία σημαδεύει για πάντα τη Μαρίκα, τη Βασιλική και τη Δεσποινιώ, μιας και τις βαραίνουν οι τύψεις που δεν έφτασαν εγκαίρως εκεί για να σώσουν την αδελφή τους. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Αλεξιάδη για Ψυχοκόρες: «Τα γυρίσματα στις φυλακές με επηρέασαν & κάποιες μέρες ήμουν χάλια»

Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς. Tη Βασιλική δεν την αλλάζω»

Παπασπηλιόπουλος: Οι ψυχοκόρες και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved