Έρωτας φυγάς: Ο γυρισμός βόμβα και ο γάμος έκπληξη - Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο
Media

Έρωτας φυγάς: Ο γυρισμός βόμβα και ο γάμος έκπληξη - Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου ρίχνει αυλαία ο 2ος κύκλος της σειράς «Έρωτας φυγάς», που ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1.

Στο τελευταίο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο, η Μαργέτα και ο Στέφανος έρχονται αντιμέτωποι με τον Κοντογιάννη, που καταλήγει νεκρός. Παράλληλα, η Δεμερτζή γυρίζει στο Κιάρι, την ώρα που ένας γάμος-έκπληξη λαμβάνει χώρα.
Αντιμέτωπη με τον μεγάλο της εχθρό έρχεται η Μαργέτα και οι συνέπειες είναι ολέθριες.

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι και το φινάλε της σειράς βάφεται με αίμα

erotas-figas-margeta.jpg

Έρωτας φυγάς: Μαργέτα

Ο λόγος για τον Κοντογιάννη, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η Δεμερτζή είναι ζωντανή και κρύβεται στην Κηφισιά και πηγαίνει στο σπίτι της για να την αποτελειώσει. Την ώρα της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης είναι παρών και ο Στέφανος, ο οποίος είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει. Ο Κοντογιάννης βγάζει ένα όπλο και απειλεί να σκοτώσει και τους δύο. Τότε ακούγονται τρεις εκκωφαντικοί πυροβολισμοί και τελικά ο Παύλος πέφτει νεκρός πριν προλάβει να βλάψει το ζευγάρι. Ο Στέφανος παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και της λέει ότι πλέον ο εφιάλτης της έχει τελειώσει.

erotas-fygas-stefanos-prorasi-gamou-sth-margeta.jpg

Έρωτας φυγάς

Ταυτόχρονα, φροντίζει να διευθετήσει το ζήτημα για να μην έχουν άλλα μπλεξίματα με την Αστυνομία. Τότε η Μαργέτα συνειδητοποιεί ότι είναι ελεύθερη να διεκδικήσει πίσω τη ζωή που έχασε και ανακοινώνει στον αγαπημένο της ότι θέλει να επιστρέφει στην πατρίδα της. Εν τω μεταξύ, ο κίνδυνος με τους παρακρατικούς δεν έχει περάσει ακόμη, ενώ την ίδια στιγμή, στο Κιάρι, η Άρτεμη καταφέρνει να κερδίσει ολοένα και περισσότερο χώρο στην καρδιά και στο μυαλό του Ιάσονα, ενώ κατά βάθος το μόνο που θέλει είναι να τον καταστρέφει και απειλεί ανοιχτά την ευτυχία της Αλεξάνδρας. Από την άλλη, ο Μιχάλης μαθαίνει ότι η Νάντια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και αποφασίζει να παρανομήσει για να τη σώσει από τη φυλακή και τον θάνατο.

Έρωτας Φυγάς-Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της


Η παρουσία που ξαφνιάζει τον Ιάσονα

iasonas_erotas-fygas.jpg


Η Ευγενία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον τάφο του Δεμερτζή. 0 Φάνης τής αποκαλύπτει ποιος είναι στην πραγματικότητα και αυτή η εξομολόγηση φέρνει τους δυο τους ακόμη πιο κοντά. Από την άλλη, η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με μια οδυνηρή συνειδητοποίηση σχετικά με τον Νικόλα. Συγκεκριμένα, η κοπέλα φοβάται ότι ο αγαπημένος της μπορεί αντί να τηρήσει τον λόγο του και να την παντρευτεί να το σκάσει για την Αυστραλία. Η ίδια, όμως, είναι αποφασισμένη να το ρισκάρει. Λίγες ώρες αργότερα, φτάνει η μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη.

undefined

Έρωτας Φυγάς

Ένας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο. Η Ρηνιώ, παρά τους φόβους της, παντρεύεται τελικά με τον Νικόλα, ενώ την ώρα της δεξίωσης ένα γνώριμο πρόσωπο εμφανίζεται στο Κιάρι. Αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαργέτα, η οποία αντικρίζει ύστερα από πολύ καιρό ξανά τον μονάκριβο γιο της, Ιάσονα, ο οποίος την κοιτάζει άφωνος και αποσβολωμένος. Εν τω μεταξύ, οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές και όλοι οι ήρωες κινούνται στην κόψη του ξυραφιού, σαν μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί...Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Φυγάς- Ζούνη: «Η μεταγραφή σε ένα μεγάλο κανάλι, ήταν επιβεβαίωση της αξίας της δουλειάς μας»

Έρωτας Φυγάς - Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρετά με συγκίνηση τον ρόλο του ως Μάρκος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved