Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι και το φινάλε της σειράς βάφεται με αίμα
Media

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι και το φινάλε της σειράς βάφεται με αίμα

Με αίμα βάφεται το μεγάλο φινάλε του 2ου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής, Έρωτας φυγάς, η οποία σε λίγο καιρό ρίχνει οριστικά αυλαία, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο του δημοφιλούς σίριαλ, που θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα παρακολουθήσουμε μία κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαργέτα και στον παρ’ ολίγον δολοφόνο της, η οποία πρόκειται να αποβεί μοιραία για έναν από τους δύο.

ERWTAS-FYGAS-EP.-101-(3).jpg

Ο Κοντογιάννης, έχοντας ανακαλύψει ότι η Δεμερτζή είναι ζωντανή και κρύβεται εδώ και τόσο καιρό στην Κηφισιά, αποφασίζει να τη βρει για να την αποτελειώσει. Πηγαίνει, λοιπόν, και εισβάλλει στο σπίτι της. Για καλή της τύχη, η Μαργέτα δεν βρίσκεται μόνη την ώρα της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης με τον μεγάλο της εχθρό, αλλά στο πλευρό της είναι ο Στέφανος, Μάλιστα, ο άντρας, γνωρίζοντας πλέον όλη την αλήθεια για τον Κοντογιάννη, έχει φροντίσει να πάρει τα μέτρα τού και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη γυναίκα που λατρεύει. Σύντομα, τα πράγματα παρεκτρέπονται και ο Παύλος δείχνει τις αληθινές του προθέσεις. Βγάζει ένα όπλο και σημαδεύει τη Μαργέτα, ενώ λέει στον Στέφανο ότι αμέσως μετά σκοπεύει να σκοτώσει κι αυτόν.

ERWTAS-FYGAS-EP.-103-(7).jpg

Έτσι, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου... Τότε ακούγονται τρεις εκκωφαντικοί πυροβολισμοί που σκορπούν τον τρόμο. Όμως, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, ο Κοντογιάννης, πριν καταφέρει να αφανίσει το εκτελέσει, καταλήγει ο ίδιος νεκρός. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει τέλος στον ατελείωτο εφιάλτη της Μαργέτας και του Στέφανου. Στη συνέχεια, οι δυο τους φροντίζουν να διευθετήσουν τα πάντα σχετικά με τον θάνατο του Παύλου, ώστε να μην έχουν άλλες εκκρεμότητες και να μπορούν επιτέλους να κοιτάξουν μπροστά. Το απροσδόκητο τέλος του μεγάλου τους εχθρού σηματοδοτεί μία νέα αρχή για εκείνους, καθώς πλέον η Μαργέτα είναι ελεύθερη να ζήσει όπως επιθυμεί χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν.


Αυτή είναι η τελευταία στιγμή

ERWTAS-FYGAS-EP.-100-(3).jpg


Η Μαργέτα ετοιμάζει την επανεμφάνισή της. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από μια μέρα χαράς. Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, ενώ ο γιος της ο Ιάσονας δεν έχει ιδέα. Η Ρηνιώ και ο Νικόλαε παντρεύονται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Η χαρά είναι έκδηλη και οι ευχές δίνουν και παίρνουν. Ο Ιάσονας νιώθει κατασταλαγμένος και πιο ώριμος από ποτέ, ενώ η Ουρανία είναι πάντα εκεί ως δεύτερη μόνα. Όμως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους. Το κέφι έχει ανάψει και ο Ιάσονας βλέπει στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα.

ERWTAS-FYGAS-EP.-106-(2).jpg

Είναι η Μαργέτα. Κοιτάζονται στα μάτια και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση... όλα διαλύονται. Εκείνη τη στιγμή σκάει μια ωρολογιακή βόμβα. Με την έκρηξη, σύμφωνα με το περιοδικό ΤV24, ολοκληρώνεται και η σειρά, με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι αφού δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved