Ραφαηλίδης: Επιβεβαίωσε την πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή: «Ένωσα ξεριζωμένος»
Media

Ραφαηλίδης: Επιβεβαίωσε την πρώτη αποχώρηση από την εκπομπή: «Ένωσα ξεριζωμένος»

Μετά τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τις αλλαγές που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έκανε αποκαλύψεις και επιβεβαίωσε την πρώτη αποχώρηση.

«Μοιραία όλες οι εκπομπές που έχουν πορεία τόσων χρόνων θα κάνουν αλλαγές. Εγώ προσαρμόζομαι», είπε αρχικά και συνέχισε:

Ραφαηλίδης: Η σχέση «ζωής» με τη Γερμανού, η συνεργασία και η ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά

rafailidis.jpg

«Ένιωσα ξεριζωμένος, το Εβελινάκι είναι το ντουέτο μου. Θα μου πάρει ένα διάστημα να συνηθίσω ότι δεν θα είναι κοντά μας. Προσπαθώ να μη φύγει. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που νιώθει η ψυχή του, της εύχομαι τα καλύτερα. Η Εβελίνα πάνω από όλα είναι μια καταπληκτική φωνάρα που πρέπει να την ακούσουμε», είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star.

Δες το απόσπασμα

«Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εγώ θα την ήθελα πάρα πολύ την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά είναι και μαμά κι έχει να φροντίσει και δύο υπέροχα κορίτσια. Αν καταφέρει και φέρει βόλτα τις οικογενειακές της υποχρεώσεις από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εμάς. Η Εβελίνα Νικόλιζα θα σας απαντήσει εκείνη αν θα παραμείνει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος μου έλειψε πάρα πολύ. Το αν θα μείνει και την επόμενη σεζόν, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να παραμείνει. Τον Κώστα Τσουρό απέναντι τον παρακολουθούσα όσο μπορούσα γιατί όταν μία εκπομπή είναι απέναντι, δυσκολεύεσαι να την παρακολουθείς», είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα η Ναταλία.

Γερμανού: «Μπορεί κάποιος να γκουγκλάρει και να δει την ηλικία μου, μπορώ εγώ να πω ότι είμαι 42»

Ναταλία Γερμανού: «Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιό τους»

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της - «Θα δείτε άλλους τίτλους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved