Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου»
Media

Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου»

Survivor 2024: Εκτός τελικού βρέθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας και στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Fay’s Time έκανε αποκαλύψεις.

«Είμαι ταλαιπωρημένος, εξαντλημένος! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χαρεί πιο πολύ… Ανακουφίστηκα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι στον τελικό, αλλά τέτοια ανακούφιση και χαλάρωση που τελείωσα… Πραγματικά ήταν τόσο μεγάλη η πίεση, η κούραση, τόσο μεγάλο διάστημα. Ο τελευταίος μήνας ήταν που με εξάντλησε, το κομμάτι που χάνεις κάποιους φίλους, που εκεί πέρα είναι απαραίτητο να έχεις κάποιον για στήριγμα. Εγώ τουλάχιστον δεν την πάλεψα μόνος μου. Από τη μέρα που έφυγε ο Τζέιμς ξεκίνησε η κατρακύλα», είπε και συνέχισε:

Survivor 2024 Ημιτελικός - Γκιουλέκας: «Και εγώ άξιζα να είμαι τελικό αλλά ήταν καλύτεροι οι άλλοι»

gioulekas-(2).jpg

«Η αλήθεια είναι ότι όσο προχωρούσε το παιχνίδι, η αποχώρηση του Τζέιμς μου στοίχισε πολύ στην ψυχολογία μου, όπως και η αλλαγή της ομάδας μου. Ήταν το πρώτο “χτύπημα” για μένα, για να πέσω λίγο. Το δύσκολο κομμάτι εκεί είναι να έχεις κάποιον να σε στηρίζει και να σε συντονίζει. Οι σκέψεις περιορίζονται στο εντός Survivor κατά πολύ και με τον Τζέιμς κάναμε συζητήσεις κυρίως για τα εκτός Survivor. Ήταν ένα διάλειμμα… Και ο Γιάννης όταν έφυγε… Μετά τσακωθήκαμε και με τον Φάνη που ήμασταν κοντά. Ένα ένα τα άτομα που ήμουν κοντά απομακρύνθηκαν. Σιγά σιγά ένιωθα ότι χάνω δικά μου άτομα και όταν πήγα στη νέα μου ομάδα ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου. Μου έβγαναν παραπάνω νεύρα και ένταση»

Survivor 2024: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα στον μεγάλο τελικό!

Survivor 2024: Οι φιναλίστ συναντούν τους γονείς τους μετά από 6 μήνες! Οι αγκαλιές & οι προβλέψεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved