Survivor 2024 Τελικός: Ο Ντάνιελ σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του όταν έσβηναν οι κάμερες!
Media

Survivor 2024 Τελικός: Ο Ντάνιελ σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του όταν έσβηναν οι κάμερες!

Survivor 2024 Τελικός: Και οι τρεις φιναλίστ Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα είχαν κοντά τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Οι γονείς όλων και τα αδέλφια τους ήταν στο πλευρό τους να τους εμψυχώνουν και να τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά τους.

Survivor 2024: Αυτή είναι η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα, Στεφανία - Τα τρυφερά φιλιά on camera!

nourka-syntrofos.jpg

Όμως, ο Ντάνιελ είχε κοντά του και τη σύντροφό του, Στεφανία η οποία βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να κάνει αυτό το μαγικό ταξίδι του Survivor. Μάλιστα σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Στεφανία είχε αφήσει να φανούν όλα τα δυνατά συναισθήματα που τρέφει για τον ηθοποιό τον οποίο είχαμε απολαύσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου υποδυόταν τον σύντροφο της Τζένης Καζάκου.

«Αγάπη μου είμαι τόσο περήφανη για σένα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συνέχισε να είσαι αληθινός στον εαυτό σου και να μην ξεχνάς πως οι δικοί σου άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ποιος είσαι. Να θυμάσαι πως, αν και δεν είμαστε μαζί, και δεν μιλάμε, οι σκέψεις μου είναι πάντα μαζί σου. Μου λείπεις απίστευτα και στον Μαϊλούκο μας, σε περιμένουμε για όσο χρειαστεί. Άλλωστε, τι είναι έξι μήνες μπροστά σε μια ζωή; Απόλαυσέ το, σε φιλώ και σε σκέφτομαι, η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια» είχε πει τότε η Στεφανία και απέδειξε ότι εννοούσε κάθε λέξη από τις παραπάνω.

Απόψε (26/6) η Στεφανία βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της και μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του live το ερωτευμένο ζευγάρι μιλούσε και φερόταν τρυφερά ο ένας στον άλλον, αποδεικνύοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved