Power of Love: H κοπέλα που ψηφίστηκε για ραντεβού, ο εκνευρισμός του Αναστάση & τα on air γενέθλια!
Media

Power of Love: H κοπέλα που ψηφίστηκε για ραντεβού, ο εκνευρισμός του Αναστάση & τα on air γενέθλια!

Η δεύτερη μέρα προβολής του Power of Love ήταν άκρως ενδιαφέρουσα καθώς τα... αίματα άναψαν ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια που προσπαθούν να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους!

Ο Νίκος Πελετιέ με τις ατάκες του απόψε (1/7) έγινε η αφορμή για να προκαλέσει πολλά σχόλια στο Twitter όπως και χθες, καθώς είπε επί λέξει:

Power of Love: Το matching Γλυκερίας-Τζέισον, η απογοητευμένη Σωτηρία & ο παίκτης... Ferrari!

«Ένας άνδρας δεν πρέπει ποτέ να κλαίει μπροστά στον οποιονδήποτε - Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει».

Λίγο αργότερα, όταν ήρθε σε επαφή με τη Σωτηρία η οποία επισκέφτηκε το σπίτι των αγοριών, ο Νίκος πλησίασε πολύ τη νεαρή κοπέλα, κάτι που μάλλον την άγχωσε.

Ο Αναστάσης πάντως δημιούργησε... χάος στο Twitter καθώς ήταν από τους παίκτες που δεν μιλούσε καθόλου και ακόμα και οι μορφασμοί του ήταν συγκρατημένοι. Γι' αυτό και τον έχρισαν στα social media «μαρμαρωμένο βασιλιά»...

Όμως όταν η Σωτηρία του είπε την ατάκα «δεν σου είπα να φύγεις» έγινε έξω φρενών, δείχνοντας εντελώς απρόθυμος να την ακολουθήσει στις υποδείξεις της.

Εν ολίγοις, οι άντρες ψήφισαν από τις έξι κοπέλες τη Σωτηρία ως την παίκτρια που θα ήθελαν να βγουν ραντεβού και τότε η Καραβάτου την κάλεσε στο σπίτι των αγοριών για να αποφασίσει εκείνη τελικά με ποιον θα έβγαινε ραντεβού.

Τελικά, ο Νίκος κέρδισε τη δυνατότητα για να βγει ραντεβού με τη Σωτηρία με τη νεαρή κοπέλα να τονίζει ότι τον διάλεξε γιατί θεωρεί πως η ίδια και ο Νίκος είναι οι πιο παρεξηγημένοι παίκτες.

Πάντως, ο νεαρός Κύπριος έδειξε να χαίρεται πολύ όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του μία τούρτα καθώς είχε τα γενέθλιά του. Έτσι, δέχτηκε με χαρά την έκπληξη των ανθρώπων της παραγωγής. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved