Θάνος Λάμπρου: Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, Ταμπού - Η αποκάλυψη για τα πρώτα γυρίσματα
Media

Θάνος Λάμπρου: Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, Ταμπού - Η αποκάλυψη για τα πρώτα γυρίσματα

Ο Θάνος Λάμπρου μιλάει στην «Ελένη» για τον ρόλο του στη σειρά «Ταμπού» του Ανδρέα Γεωργίου που έρχεται τη νέα σεζόν στο MEGA.

Το «Ταμπού» είναι ένα ψυχοκοινωνικό θρίλερ με αστυνομικές προεκτάσεις που εξελίσσεται στα Γιάννενα.

Ο Θάνος Λάμπρου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA και μιλάει στην «Ελένη».

jpg.jpg

«Όλα ξεκίνησαν από το X- factor όπου γνώρισα τον Αντρέα Γεωργίου και στη συνέχεια μου πρότεινε έναν ρόλο. Στη σειρά «Ταμπού» του Αντρέα Γεωργίου υποδύομαι τον γιο του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη. Είχα εμπειρία με την κάμερα και τα γυρίσματα αλλά δεν είχα καθόλου εμπειρία στο πώς πρέπει να στηθώ. Πιστεύω πάρα πολύ την σειρά «Ταμπού» και θέλω να βγει πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα».

Photo-by-Thanos-Lambrou-on-May-18-2024.-May-be-an-image-of-1-person-beard-beach-and-ocean..jpg

Ο ίδιος είναι και τραγουδιστής και όπως λέει, σταθμούς στην καριέρα του θεωρεί την συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου και τη συμμετοχή του στο X- factor.

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια καριέρα απαιτείται συγκέντρωση και δεν μπορείς να σκεφτείς τι να κάνεις στην προσωπική ζωή. Όταν βρισκω ελεύθερο χρόνο παίρνω τους φίλους μου και τον σκύλο μου και πηγαίνουμε για κάμπινγκ».

Το κλιπ για το τραγούδι του Θάνου Λάμπρου με τίτλο «Όνειρό μου» που έχει σκηνοθετήσει ο Αντρέας Γεωργίου έχει κυκλοφορήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved