Αρναούτογλου: Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω δύσκολα – Στο δρόμο μου λένε πώς έγινες σαν ελέφαντας
Media

Αρναούτογλου: Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω δύσκολα – Στο δρόμο μου λένε πώς έγινες σαν ελέφαντας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τη μάχη με τα κιλά του, ανέφερε ότι έχει ένα πρόβλημα υγείας και ακόμα και την ώρα της συνέντευξης πονούσε το στομάχι του αλλά δεν ακύρωσε τη συνέντευξη.

 

Αρχικά είπε: «Τα τελευταία 5 χρόνια περνάω πολύ δύσκολα λόγω και των κιλών. Σήμερα που μιλάμε πάλι περνάω δύσκολα για κάποια πράγματα σε σχέση με αυτά, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Πριν από λίγες μέρες αποσύρθηκε το φάρμακο που έπαιρνα για να χάσω βάρος από την Ε.Ε. και έκανα εξώδικο για το πώς λειτούργησε σε μένα. Θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν οι παρενέργειες, θα έχετε αυτοκτονικές τάσεις, θα γίνετε βίαοι».

Αρναούτογλου: Αυτή είναι η σχέση του με τον Λιάγκα: Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά…

1720085042579-582893129-arnaoutoglou.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είχα γιατρό. Είχαν έναν πλαστικό που μου το έδωσε για να κάνω επέμβαση να αφαιρέσω το σπλαχνικό λίπος αλλά δεν με παρακολουθούσε. Ακόμα και τώρα κάνω αγώνα με τη Νάνσυ. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες κάντε ό,τι θέλετε, μπορώ να χάσω; Με τα κιλά που είμαι και κάνω αυτή την εκπομπή δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχω ανέβα κατέβα στα κατσάβραχα. Δεν είμαι 75 κιλά αλλά τα διπλάσια πια. Είναι τρελός ο πόνος. Όλο αυτό που παθαίνω έχει να κάνει σε σχέση με αυτά. Κάνω μια προσπάθεια ξανά και το στομάχι μου είναι σε κακή κατάσταση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πόνο έχω».

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της, να είναι καλά»

1000_1a5cdfea-2d83-4846-b55e-05b2409b72dc.jpg

Και πρόσθεσε: «Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που έχει κιλά, να τους σέβονται και να μη λένε αυτές τις γελοιότητες. Δεν μπορείς να φανταστείς ο κόσμος πόσο αυθάδης είναι στον δρόμο. “Αρναούτογλου πώς είσαι έτσι, έγινες σαν ελέφαντας”. Αν δεν ήμουν δυνατή προσωπικότητα θα τρελαινόμουνα! Εάν ήξερα θα αφιέρωνα τη ζωή μου στο πώς θα βοηθήσω ανθρώπους να χάσουν κιλά για να ξαναδώ το χαμόγελό τους. Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις. Μου έχει αφήσει κουσούρι σαν κουσούρι αυτή η ιστορία. Όταν σου λέει ότι ανοίγουν νευρώνες, τι φάρμακα είναι αυτά; Και ο φαρμακοποιός μου το έδωσε δύσκολο. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας δεν ξέρεις τι θα πει ταλαιπωρία. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι καλό για την υγεία».

Αρναούτογλου: Ο Μαργαρίτης τον αιφνιδίασε για τη Ράνια Θρασκιά - Την βλέπεις;

grigoris-arnaoutoglou.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

Ξέσπασε ο Αρναούτογλου: Δίνετε τόση σημασία σε αυτές τις μπούρδες! Εδώ πια υπάρχει μια αηδία...

Έλλη Κοκκίνου: «Ξαφνικά σε ένα διήμερο βρέθηκα χωρίς δουλειά…»

Εκατομμυριούχος: Πρωτοφανές περιστατικό - Παίκτρια ξέχασε να πάει στο γύρισμα! Επικός Αρναούτογλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved