Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ιδού ο Ανδρέας Λάσκαρης
Media

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ιδού ο Ανδρέας Λάσκαρης

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Μετά την αποκάλυψη της Πανδώρας Μοντιλιάνι και των βασικών χαρακτήρων της νέας σεζόν, έρχεται με σάρκα και οστά ο απόγονος, ο δισέγγονος για την ακρίβεια, της Θεοφανώς.

Ο Ανδρέας Λάσκαρης είναι εδώ και η συνέχεια της σειράς υπόσχεται όχι μόνο άλματα στον χωροχρόνο, αλλά και διαρκείς εκπλήξεις που θα μας κόψουν την ανάσα!
Μετά το μόλις 20 δευτερολέπτων δεύτερο βιντεάκι της «Φλεγόμενης καρδιάς», όπου μια επιβλητική Μαρία Κίτσου, με εξίσου επιβλητική μουσική, μας... υπόσχεται αλαζονεία, απληστία και οργή για τη νέα σεζόν, ακολούθησε η δημοσιοποίησή του βασικού καστ, βάζοντας τέρμα στα ποικίλα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει, δημιουργώντας όμως παράλληλα... καινούρια

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, «απόγονος» της Θεοφανώς;

magissa-flegomeni-kardia.jpg

Και να λοιπόν η νέα έκπληξη... Όπως μαθαίνουμε από τον ΑΝΤ1, στη σειρά «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά», που έρχεται τον Οκτώβριο, θα κάνει την εμφάνισή του ο απόγονος της Θεοφανώς, μεταφέροντας μας μαγικά στο μέλλον, στο 1910.
Σύμφωνα με το σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, για να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

H-MAGISSA-FLEGOMENH-KARDIA-ANDREAS-LASKARHS-(KWNSTANTINOS-GEWRGALHS).jpg

Εκεί όμως θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που, αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας...

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής, ένας ηθοποιός που έχουμε δει περισσότερο στο θέατρο, στο οποίο έχει μια πολύ σημαντική καριέρα: «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Ερωτόκρπος», «Προμηθέας Δεσμώτης», «Ιππόλυτος» κ.ά.

Πηγή Τηλέραμα


Η μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά: Ο απόγονος της Θεοφανώς αποκαλύπτεται…

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: H αποκάλυψη του Μελέτη Ηλία: «Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»

Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Αδυσώπητη σύγκρουση καλού με το κακό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved