Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Στιγμές θρίλερ για τον Δημοσθένη- Βάζουν βόμβα στο αμάξι του
Media

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Στιγμές θρίλερ για τον Δημοσθένη- Βάζουν βόμβα στο αμάξι του

Στιγμές θρίλερ και θανάσιμοι κίνδυνοι περιμένουν τον Δημοσθένη στα επεισόδια του 4ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA ,Η γη της ελιάς. Ο μαφιόζος γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης.

Με την ελπίδα να πάρει πίσω τον γιο του από τα χέρια της Ξένιας, ολοκληρώθηκε η ιστορία του Δημοσθένη στον 3ο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς. Μάλιστα, σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια, ο άντρας θα έχει στο πλευρό του και την αγαπημένη του σύζυγο, την Ασπασία.

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων

gi-tis-elias-dimosthenis.jpg

Το ζευγάρι, έχοντας αφήσει στο παρελθόντα προβλήματα του γάμου του, διανύει την καλύτερό του περίοδο και κάνει κοινά όνειρα. Εκτός από το αγοράκι που θέλουν να μεγαλώσουν μαζί, οραματίζονται και τον επικείμενο γάμο της κόρης τους, της Ειρήνης, που επισημοποίησε τη σχέση της με τον Παρασκευά. Ενώ λοιπόν όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς για τον Δημοσθένη, ένας νέος εφιάλτης έρχεται να διαλύσει τα πάντα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού MyTV, ο μαφιόζος μπαίνει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων, οι οποίοι βάζουν σκοπό τους να τον καταστρέφουν. Πρόκειται για κάποια αντίπαλη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία, βλέποντας την επεκτατική τάση του Δημοσθένη σε άλλες περιοχές, προσπαθεί να τον σταματήσει. Έτσι, στα νέα επεισόδια ετοιμάζουν χτυπήματα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μεταξύ άλλων, θα οργανώσουν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του εχθρού τους, τοποθετώντας μια βόμβα στο αμάξι του.

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ο Μιχάλης κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη

dismothenis-aspasia.jpg

Μέχρι εκείνη την ώρα, ο άντρας δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό και συνεχίζει ανέμελος τις παράνομες επαγγελματικές του δραστηριότητες, που τον έχουν κάνει κυρίαρχο στον χώρο της διακίνησης ναρκωτικών. Τότε ξαφνικά ο εκρηκτικός μηχανισμός στο όχημά του σκάει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

dimosthenis-gi-tis-elias.jpg

Ο Δημοσθένης ταράζεται και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Δίνει εντολή στους άντρες του, λοιπόν, να βρουν ποιοι είναι αυτοί που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ταυτόχρονα, όμως, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος και με την Ασπασία. Η γυναίκα, τρομοκρατημένη από το συμβάν, τον ρωτά επανειλημμένως τι έχει συμβεί. Εκείνος προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή η ζωή του βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, και να την πείσει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ωστόσο, από τη βομβιστική επίθεση έχει θορυβηθεί και ο Στάθης, ο οποίος συζητάει με τον ξάδελφό του το σοκαριστικό γεγονός και τον προειδοποιεί ότι κάποιοι τον θέλουν νεκρό. Παράλληλα, του ζητάει και ο ίδιος εξηγήσεις, στριμώχνοντάς τον ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Κουράκος και Αριάδνη ζουν βράδυ γεμάτο πάθος και έρωτα

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Η Ειρήνη θύμα απαγωγής

Η γη της ελιάς: Μία μεγάλη τραγωδία χτυπά την πόρτα των Βρεττάκων- Ο τραγικός θάνατος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved