Χαρά Μάτα Γιαννάτου για Διάφανη Αγάπη: Έχω μεγάλη αγωνία
Media

Χαρά Μάτα Γιαννάτου για Διάφανη Αγάπη: Έχω μεγάλη αγωνία

Μια αισθηματική σειρά γεμάτη μυστήριο, με τίτλο «Διάφανη αγάπη», έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA. Η Χαρά Μάτα Γιαννάτου κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και αποκάλυψε, σε συνέντευξή της, όλα όσα πρόκειται να συμβούν στη ζωή των ηρώων.

Την επόμενη σεζόν θα σας απολαύσουμε στη νέα αισθηματική σειρά του ALPHA «Διάφανη αγάπη». Ποια είναι τα συναισθήματά σας γι' αυτή τη δουλειά;

Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη σειρά γιατί πρόκειται για μια πολύ ωραία ιστορία. Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα κι έχω μεγάλη αγωνία επειδή ακόμα δεν έχω δει το αποτέλεσμα.

12+1 πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσουν τηλεοπτικά τη νέα σεζόν!

Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση...
Ένας αστυνομικός της δίωξης, ο Στέφανος, τον οποίο υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, πεθαίνει και αποφασίζει, αντί να περάσει την πύλη για τον άλλον κόσμο, να μείνει ως νεκρός στον κόσμο των ζωντανών, επειδή βλέπει ένα όραμα ότι η γυναίκα του κινδυνεύει. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να λύσει και το μυστήριο της δολοφονίας του. Είναι πρωτότυπη ιστορία για τα ελληνικά δεδομένα, είναι σύγχρονη, έχει μυστήριο και το μεταφυσικό στοιχείο.

https://www.instagram.com/reel/C9Pjt0wPqYd/

Ο Στέφανος θα κινείται στον κόσμο των ζωντανών χωρίς να τον βλέπουν οι άλλοι. Πόσο εύκολο είναι για σας, που υποδύεστε τη σύζυγό του, να παίζετε δίπλα του σαν να μην υπάρχει;
Πρακτικά μιλώντας, η μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με αυτό είναι όταν γυρίζουμε κάποιες σκηνές που, ενώ είναι παρών ο Στέφανος και μιλούν δύο ζωντανοί χαρακτήρες, εκείνος ξαφνικά εξαφανίζεται. Αυτό για εμάς σημαίνει ότι πρέπει να γυρίζουμε δύο φορές την ίδια σκηνή, μία με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη και μία χωρίς εκείνον. Ο σκηνοθέτης μας, ο Σπύρος Ρασιδάκης, είναι πολύ έμπειρος και έχει σκεφτεί ακριβώς πώς μπορεί να γίνει πρακτικά όλο αυτό, οπότε λειτουργεί μια χαρά.

ALPHA: «Διάφανη αγάπη» - Χαρά Μάτα Γιαννάτου: "Γι αυτό το λόγο είπα 'ναι' στη σειρά"

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;
Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα. Υπάρχουν κάποιες πρακτικές δυσκολίες, όπως το γεγονός ότι σεναριακό βρισκόμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε φοράμε χειμερινά ρούχα, ενώ είναι καλοκαίρι. Αλλά τα καταφέρνουμε. (Γελάει.)

diafani agapi - 1

Υποδύεστε την Αννα Καραλή, τη σύζυγο του νεκρού αστυνομικού. Τι άνθρωπος είναι;
Η Άννα Καραλή είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, κατάγεται από πλούσια και καλή οικογένεια, με κανόνες και αξίες. Όμως, μέσα της υπάρχει ένα στοιχείο επανάστασης, δεδομένου ότι όταν γνωρίζει τον Στέφανο -που είναι, ας πούμε, το άλλο άκρο- αλλάζει η κοσμοθεωρία της.

Πώς αλλάζει τη ζωή της ο Στέφανος;
Ο Στέφανος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, είναι πιο επαναστάτης και καταφέρνει να ανατρέψει τα δεδομένα της. Γίνεται μια έκρηξη μέσα της. Επίσης, η Άννα δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τους γονείς της. Είναι ένα άτομο που παλεύει μέσα του.

charamata_giannatou_official_1610544919_2485753407062133856_33955705974.jpg

Ο χαμός του Μάρκου θα αλλάξει τις ισορροπίες της;
Φυσικά. Οι ισορροπίες αλλάζουν συνεχώς για την Άννα και περνάει από πολλά κύματα. Ο θάνατος του Μάρκου τη σημαδεύει, υπάρχουν φορές που θέλει να τον ξεχάσει κι άλλες που έχει τρομερή ανάγκη να τον έχει δίπλα της, είπε η Χαρά Μάτα Γιαννάτου στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Διάφανη αγάπη: Έρωτας, μυστήριο και θάνατος στη νέα σειρά

12+1 πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσουν τηλεοπτικά τη νέα σεζόν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved