Η γη της ελιάς: Δημοσθένης και Ασπασία ζητούν το μωρό της Ξένιας- «Θα το μεγαλώσω σαν δικό μου»
Media

Η γη της ελιάς: Δημοσθένης και Ασπασία ζητούν το μωρό της Ξένιας- «Θα το μεγαλώσω σαν δικό μου»

Η γη της ελιάς: Η νέα αρχή στη ζωή του Δημοσθένη και της Ασπασίας ξεκινά με το ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη. Ο ντετέκτιβ έχει βρει την Ξένια και το μωρό.

Κατάπληκτη η Ξένια τους βλέπει στην πόρτα της. Ο αδίστακτος Δημοσθένης αρχικά την απειλεί με όπλο για να πάρει το γιο του. Η επέμβαση της Ασπασίας, όμως, ηρεμεί τα πνεύματα και η πρότασή της να μεγαλώσει αυτή το παιδί, μαζί με τον πατέρα του, φαίνεται να δελεάζει τη βιολογική μάνα.

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Διαλύεται ο γάμος Μάνου και Μαρίνας

aspasia.jpg

Δημοσθένης δέχεται το τηλεφώνημα του ιδιωτικού ντετέκτιβ, που έχει αναλάβει να κινήσει γη και ουρανό για να βρει την εξαφανισμένη Ξένια και το μωρό. Η Ασπασία αντιλαμβάνεται την αγωνία του Δημοσθένη από το τηλεφώνημα και του ζητά εξηγήσεις. «Ο ντετέκτιβ εντόπισε ίχνη της Ξένιος στην Αλεξανδρούπολη. Ασπασία, αύριο το πρωί θα πάω εκεί να την ξετρυπώσω, να τελειώνει αυτό το παραμύθι». Η Ασπασία με αποφασιστικότητα δίνει την απάντησή της: «Όχι, Δημοσθένη, δεν θα πας μόνος. Θα έρθω κι εγώ μαζί. Δεν θέλω να την αντιμετωπίσεις μόνος σου. Είπαμε ότι όλα θα τα λύνουμε μαζί πια. Συμφωνήσαμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Μη μου τα γυρνάς». Ο Δημοσθένης αναρωτιέται: «Και δεν μου λες, τι θα κάνουμε όταν τη βρούμε;». Η Ασπασία έχει έτοιμη την απάντηση, που πιστεύει ότι θα δώσει την απαιτούμενη λύση: «Ψύχραιμα πράγματα και πολιτισμένα. Γι’ αυτό θα έρθω μαζί, για να μην έχουμε χειρότερα μπερδέματα».

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ο Μιχάλης κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη

dimosthenis.jpg

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία βρίσκουν τη διεύθυνση που τους έδωσε ο ντετέκτιβ και εντοπίζουν την Ξένια. Μόλις εκείνη τους βλέπει στο κατώφλι του σπιτιού της, μένει κατάπληκτη, κυρίως λόγω της παρουσίας της Ασπασίας. Ο Δημοσθένης, εξοργισμένος με την Ξένια που τον έχει κοροϊδέψει, βρίσκεται εκτός εαυτού και βγάζει όπλο για να την απειλήσει, διαγράφοντας όσα είχαν συζητήσει με την Ασπασία το προηγούμενο βράδυ. Η καθοριστική επέμβαση της Ασπασίας, που του ζητά με τόνο επιτακτικό να κατεβάσει το όπλο, ηρεμεί την Ξένια, η οποία από το φόβο της κόντευε να καταρρεύσει. Η Ασπασία της λέει με τρυφερότητα ότι, ως μητέρα και η ίδια, την καταλαβαίνει απόλυτα.

dismothenis-aspasia.jpg

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, ο γιος που απέκτησε με τον Δημοσθένη, είναι καλύτερα να μεγαλώσει με το βιολογικό πατέρα του, που μπορεί να του προσφέρει όλα τα εφόδια για μια άνετη ζωή. Αυτό το παιδί θα το φροντίσει η ίδια σαν να είναι δικό της και της υπόσχεται πως εκείνη θα μπορεί να το βλέπει όποτε θέλει... Η Ξένια δείχνει να πείθεται από τα λόγια της Ασπασίας. Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Οι 2 χωρισμοί θα σοκάρουν τη Μάνη

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Στιγμές θρίλερ για τον Δημοσθένη- Βάζουν βόμβα στο αμάξι του

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved