Ταμπού: Μια σειρά από φόνους, μια εξαφάνιση και πολλά συνταρακτικά γεγονότα
Media

Ταμπού: Μια σειρά από φόνους, μια εξαφάνιση και πολλά συνταρακτικά γεγονότα

Ταμπού: Σε κάθε πόλη, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε παρέα κρύβονται μυστικά... Όταν όμως έρθουν στο φως, οι συνέπειες συχνά είναι ολέθριες για όλους...

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας παραγωγής του MEGA «Ταμπού», όπου το αστυνομικό μυστήριο και το σασπένς κυριαρχούν. Απαγορευμένοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη και ένοχα μυστικά συμπληρώνουν το παζλ της νέας πρότασης μυθοπλασίας, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, που, υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ταμπού: Η υπόθεση, οι ηθοποιοί και το τρέιλερ του Mega


Η μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων συνθέτει τον πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό καμβά πάνω στον οποίο θα ξεδιπλωθεί η ενδιαφέρουσα ιστορία. Μπορεί ο παθιασμένος έρωτας να νικήσει τα κοινωνικά «πρέπει»; Μπορεί ένα αποκρουστικό έγκλημα του παρελθόντος να δικαιολογήσει μια δολοφονία; Πόσο καιρό θα μείνουν θαμμένες οι πιο σκοτεινές αμαρτίες των ηρώων; Η αλήθεια κρύβεται πίσω από τη συχνά παραπλανητική πρώτη εικόνα των πραγμάτων.

Οικογενειακά μυστικά

taboo-new.jpg

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης... Ένας άντρας βρίσκεται απανθρακωμένος στο δάσος... Μια σειρά από φόνους και πολλά συνταρακτικά γεγονότα έρχονται για να ταράξουν τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και τις ζωές της οικογένειας Καρτάλη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης. Τέσσερα αδέλφια, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους αλλά πολύ αγαπημένα, μοιράζονται ένα μυστικό από το παρελθόν, ένα ταμπού που παραμένει ανοιχτή πληγή έως και σήμερα. Τα υποδύονται ο Μέμος Μπεγνής, ο Θεοχάρης Ιωσννίδης, ο Ιάσονας Χρόνης, και η Εβίτα Αγαΐτση, η οποία για κάποιους λόγους έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια και θα ενταχθεί αργότερα στην ιστορία... Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας συντηρητικός πανεπιστημιακός. Παντρεμένος με την Κατερίνα Μισιχρόνη, με την οποία έχουν δύο παιδιά, δεν είναι πιστός στη γυναίκα του. Σύντομα τα ίχνη του χάνονται.

Ο Γιώργης Τσαμπουράκης υποδύεται έναν καλό φίλο του πανεπιστημιακού, που και αυτός κρύβει πολλά. Η Μυρτώ Αλικάκη, από την άλλη, είναι η δυναμική αστυνομικός που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τις εγκληματικές ενέργειες που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία. Στο περιβάλλον της οικογένειας βρίσκονται αγαπημένοι φίλοι αλλά και ορκισμένοι εχθροί. Παράλληλα, μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή της νιότης και δίνει το δικό της στίγμα, επηρεάζοντας τη ροή της ιστορίας.

Πηγή Τηλέραμα

Ταμπού: Ένα ένοχο μυστικό και ένα πτώμα αναστατώνουν μία οικογένεια

«Ταμπού»: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη σειρά μυστηρίου των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου στο Mega

Ανδρέας Γεωργίου: Με τη Σιμώνη του στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Mega, Ταμπού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved