Media

Ηλέκτρα εξελίξεις: Η Ηλέκτρα στέλνει τον Παύλο στο απόσπασμα

Ηλέκτρα εξελίξεις: 0 Παύλος αποφασίζει να παντρευτεί τη Νεφέλη και η Ηλέκτρα αντιδρά εκδικητικά.

Παράλληλα, ο Βασίλης και η Ουρανία συναντιούνται ξανά, ενώ η καταδίκη του Νικόλα φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμη. Ταυτόχρονα, η Τιτίκα βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Ηλέκτρα: Η Νέμεσις για τον Νικόλα φτάνει

Σκόρπιες λέξεις, αλήθειες, αποσπάσματα μιας ζωής αλλά και ενός μεγάλου έρωτα περιέχονται μέσα στο ημερολόγιο της Ηλέκτρας, το οποίο πέφτει σε λάθος χέρια και αυτός που διαβάζει όσα γράφει η γυναίκα είναι σοκαρισμένος και τα χέρια του τρέμουν. Όπως ακριβώς τρέμουν και τα χέρια του Σταύρου, ο οποίος κρατάει την Ουρανία την οποία κατάφερε να την πείσει να τον εμπιστευτεί και να αφεθεί στα αισθήματά του. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει καταλάβει πως ο Βασίλης όχι μόνο έχει επιστρέφει στο νησί, αλλά τους βλέπει μαζί και βουρκώνει. Νιώθει προδομένος από τη μόνη γυναίκα που αγάπησε. «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε», μονολογεί. Τα χέρια του δεμένα μπροστά στη μοίρα του.

Όπως και αυτά της Τιτίκας, που βρίσκεται σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Η γυναίκα, πριν προλάβει να το καταλάβει, πέφτει θύμα αρπαγής και αυτός που την απήγαγε τη μεταφέρει μακριά, σε ένα δωμάτιο, δεμένη και φιμωμένη. Η Τιτίκα είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορεί να αντιδράσει παρά να περιμένει όσα της επιφυλάσσει η μοίρα. «Καλύτερα να πεθάνεις μια φορά, παρά να υποφέρεις όλες τις μέρες», λέει ο Αισχύλος στον Προμηθέα και ο Σωτήρης πληρώνει αδρά τα όρνεα για να κατατρώνε τον αδελφό του, προκειμένου να τον εκδικηθεί για όσα του έκανε. Η μοίρα, όμως, του χτυπά ακόμα μία φορά την πόρτα. Στο κατώφλι, ένας επισκέπτης που ήρθε να ανάψει ξανά όσες φωτιές είχαν με τόσο κόπο σβήσει. Συγκεκριμένα, ο Παύλος τούς επισκέπτεται απροειδοποίητα και ζητάει να παντρευτεί τη Νεφέλη.

Βασίλης & Ουρανία αντιμέτωποι

Η Ηλέκτρα ζει τον χειρότερο εφιάλτη της ακούγοντας τον καθηγητή να ζητάει το χέρι της κόρης της. Η αρχή του κακού γίνεται με την ευχή που δίνει ο Σωτήρης για τον γάμο της Νεφέλης. Εκείνη, στην αγκαλιά του Παύλου, προσπαθεί να ξεχάσει όσα την πλήγωσαν και την οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Ηλέκτρα, όμως, δεν μπορεί, δεν θέλει να ξεχάσει τον άντρα που την πρόδωσε, που την καταδίκασε στην πιο μεγάλη δυστυχία. Αυτή τη φορά, δεν θα δεχτεί παθητικά τη μοίρα της. Ούτε και ο Βασίλης, όμως, που συναντά την Ουρανίτσα του στο δικαστήριο. Το παρελθόν ξυπνά και κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει ν’ αντισταθεί στ’ αληθινά του συναισθήματα. Κάι ενώ ο δικηγόρος του Νικόλα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και να παραποιήσει την αλήθεια, αυτή τελικά βρίσκει τον δρόμο της και ένας φάκελος φτάνει στο δικαστήριο. Η Νέμεσις για τον Νικόλα είναι εδώ. Όπως όμως συμβαίνει και με τον Παύλο, καθώς η Ηλέκτρα προκειμένου να εμποδίσει τον γάμο του περνάει την πόρτα της χωροφυλακής κάνοντας αποκαλύψεις. «Ο Παύλος Φιλίππου είναι ο Στρατός Δανέζης», ομολογεί. Κι ενώ το χέρι της τρέμει, υπογράφει την καταγγελία. Στη συνέχεια συναντά τον Παύλο και οι δυο τους έχουν μία τελική αναμέτρηση. 0 Παύλος, ωστόσο, δεν θα το βάλει στα πόδια ακόμα μία φορά. Είναι αποφασισμένος να μην προδώσει τη Νεφέλη, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στο απόσπασμα

0 Νικόλας ένα βήμα πριν από την καταδίκη

«Άρχισε να ψάχνεις τα τελευταία σου λόγια και κοίτα να είναι της προκοπής...», λέει ο Μπόγρης στον Νικόλα και την ίδια στιγμή ο φάκελος του Γκίκα γίνεται αποδεκτός από το δικαστήριο και οι λιγοστές πιθανότητες του Νικόλα να αθωωθεί εξανεμίζονται. Όπως και αυτές του Βασίλη και της Ουρανίας να τα ξαναβρούν. Αντί να ασχοληθούν με το ποιος εξαφάνισε το γράμμα του νεαρού και οδήγησε την Ουρανία στην απόφαση να τον διαγράψει από τη ζωή της, ασχολούνται με το να ξύνουν τις πληγές τους. Ευτυχώς, όμως, η Μερόπη έχει καθαρό μυαλό και συνδυάζει τα κομμάτια του παζλ, φτάνοντας στο χέρι που πήρε το γράμμα. Εν τω μεταξύ, με τα λόγια του αδελφού του να στριφογυρνούν στο μυαλό του, «Η Δανάη μοιάζει περισσότερο σε μένα», ο Σωτήρης προσκαλεί τους Βρεττούς και τους Σαγιάδες το βράδυ στο σπίτι του. Σε κανέναν, όμως, δεν αποκαλύπτει τον λόγο.

Στο μεταξύ, ο Παύλος δίνει τελεσίγραφο στην Ηλέκτρα: «Μόνο αν με στήσεις στο απόσπασμα, θα εμποδίσεις αυτόν τον γάμο». Δεν μπορεί όμως να σκεφτεί πόσο επικίνδυνο είναι να προκαλείς μια πληγωμένη γυναίκα, και ιδίως μια μάνα σε απελπισία. Ταυτόχρονα, η Αγνή ζητάει εξηγήσεις από τον Σωτήρη ρωτώντας τον ευθέως αν ο Νικόλας έχει παιδί. Εκείνος δεν της το παραδέχεται, αλλά η αντίδρασή του τα προδίδει όλα. Και η ψύχραιμη αντίδραση της Αγνής το ίδιο: η γνώση, άλλωστε, είναι δύναμη. Βρεττοί και Σαγιάδες καταφτάνουν στο σπίτι του δημάρχου. Όταν εμφανίζεται ο παπάς, όλοι καταλαβαίνουν τον λόγο της συγκέντρωσης. Η Ηλέκτρα χάνει τον κόσμο: έφτασε η στιγμή να αρραβωνιάσει την κόρη της με τον Παύλο!

Πηγή mytv

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

Βασίλης Αφεντούλης για Ηλέκτρα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ο Χάρης»

Όλγα Μιχαλοπούλου για Ηλέκτρα: Θα δούμε και τον γάμο του Παύλου και της Νεφέλης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved