Βασίλης Αφεντούλης για Ηλέκτρα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ο Χάρης»
Media

Βασίλης Αφεντούλης για Ηλέκτρα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ο Χάρης»

Ο διοικητής χωροφυλακής της  Αρσινόης, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Αφεντούλης, στη σειρά της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα, είχε πολλή δουλειά στον πρώτο κύκλο της σειράς, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε και τα στραβά μάτια. Γιατί πίσω από την καλοσιδερωμένη στολή και το αυστηρό ύφος του κρύβεται ένας έντιμος και συναισθηματικός άνθρωπος.

Καλά κρυμμένα μυστικά, άγριες δολοφονίες και ανομολόγητα πάθη κορυφώνουν την αγωνία για το δεύτερο κύκλο της καθημερινής, δραματικής σειράς της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα. Ο Βασίλης Αφεντούλης, που ερμηνεύει το διοικητή της χωροφυλακής της Αρσινόης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και ηθικά διλήμματα και τη νέα σεζόν, που ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

vafentoulis_1647001948_2791577137008669613_45848049604.jpg

Για δεύτερη χρονιά... υπηρετείτε στην Αρσινόη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μια σειρά, στην οποία συμμετέχω, πήγε τόσο καλά πέρυσι κι έτσι συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Ελπίζουμε στην ίδια και -γιατί όχι- μεγαλύτερη επιτυχία, γιατί πραγματικά δουλεύουμε πολύ ωραία, το κλίμα μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλό και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι το εισπράττει και ο κόσμος. Ίσως να ακούγεται κλισέ, είναι όμως πραγματικότητα και δεν είναι εύκολο πάντα να πετύχεις αυτό το συνδυασμό σε μια παραγωγή».

Γενικά, πάντως, η Αρσινόη δεν είναι και ένα ήσυχο μέρος όπου κάποιος μπορεί να χαλαρώσει και να ασχολείται με μικροκαβγάδες μεταξύ των κατοίκων...

«Δεν είναι καθόλου ήσυχο μέρος η Αρσινόη. Είναι ένα νησί όπου γίνονται διάφορα, όπως έχετε δει και στον πρώτο κύκλο... Υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ο Χάρης και που οι κάτοικοι του νησιού του, όσο κι αν τον εκτιμούν, του τα αποκρύπτουν επιμελώς. Γίνονται και καλά μελετημένες κινήσεις, ώστε να μην τα μάθει! Τώρα, τι θα γίνει στην πορεία των πραγμάτων, γιατί γίνονται και καινούργια πράγματα και προκύπτουν και νέα μυστήρια που πρέπει να λυθούν πάλι, δεν ξέρω... Οι σεναριογράφοι μάς έχουν αφήσει κι εμάς σε αγωνία. 'Έχουν μπει και καινούργια πρόσωπα, που περιπλέκουν την ιστορία...».

vafentoulis_1646217573_2784997316546532455_45848049604.jpg

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε πως ο Χάρης, ενώ είχε από τον Πέτρο Βρεττό την κασέτα που ενοχοποιούσε το γιο του, την έδωσε στον Νικόλα, προκειμένου εκείνος να ελευθερώσει την Κατερίνα, την οποία κρατούσε όμηρο...

«Ο Χάρης Τζέκος είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Είναι μεν διοικητής χωροφυλακής την περίοδο της χούντας και καλείται να υπηρετήσει το καθεστώς, όμως μέχρι ενός σημείου. Μέχρι εκεί που αντέχει ο ίδιος ως χαρακτήρας. Θέτει τα όριά του. Προκειμένου να σωθεί η ζωή μιας αθώας γυναίκας, δεν διστάζει να “θυσιάσει” μια σύλληψη που θα βοηθούσε πολύ την καριέρα του. Θα ήταν επιτυχία να συλλάβει τον Νικόλα Βρεττό, όμως δεν το κάνει... Δεν εγκαταλείπει το στόχο του, όμως πρστεραιάτητά του είναι η ασφάλεια της Κατερίνας. Η ιστορία του Νικόλα είναι από τις βασικές. Και έχει κι αρκετές ανατροπές και, μάλιστα, από τα πρώτα επεισόδια. Τα πράγματα αλλάζουν άρδην και γι’ αυτόν και για πολλούς ήρωες... Αυτό μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα!», είπε ο Βασίλης Αφεντούλης στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα β’ κύκλος: Τρία νέα πρόσωπα ταράζουν την Αρσινόη – Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της σειράς

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας στο ψυχιατρείο – Η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική

Ηλέκτρα: Στα γυρίσματα του ερωτικού δράματος εποχής που συνεχίζει και δεύτερη σεζόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved