Η Παραλία: Ο Παύλος επιστρέφει στα Μάταλα – Ένα απαγορευμένο ειδύλλιο γεννιέται

Δημήτρης Μοθωναίος- Μαρία Ναυπλιώτου στο β' κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1, Η παραλία 

Media

Η Παραλία: Ο Παύλος επιστρέφει στα Μάταλα – Ένα απαγορευμένο ειδύλλιο γεννιέται

Η Παραλία: Μία κάτοικος της παραλίας, η Αγγελική, εξαφανίζεται και στη συνέχεια εντοπίζεται νεκρή, γεγονός που φέρνει στο φως κρυμμένα μυστικά.

Παράλληλα, ο Παύλος επιστρέφει στην περιοχή και γεννιέται ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και την όμορφη Ιφιγένεια. Από την άλλη, η Ναταλί αποφασίζει να ανοίξει ξανά το Mermaid, ενώ ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη. Στα Μάταλα λαμβάνουν χώρα οι πρώτες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές μετά τη Χούντα. Η σχέση του Χάρη με τη χήρα Ειρήνη δυναμώνει και ο άντρας τής κάνει πρόταση γάμου. Ταυτόχρονα, η σχέση της Μαρίας με τη Ναταλί δοκιμάζεται, ενώ η Νάνα με τον Ρόμπερτ δουλεύουν αρμονικά στον φούρνο και νέοι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία.

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!

H-PARALIA-EPEISODIO-121-6.jpg

Ξαφνικά, η εξαφάνιση μιας γυναίκας ταράσσει την ηρεμία του χωριού και ο νέος χωροφύλακας, ο Κολτσιδάκης, αναλαμβάνει την υπόθεση. Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των εκλογών προκαλούν συγκρούσεις και ανατροπές, ενώ όλο το χωριό ψάχνει την κυρία Αγγελική, που αγνοείται, και η νέα κοινοτάρχισσα προσπαθεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις των χωριανών για τον καινούριο δρόμο. Την επόμενη ημέρα, η Αγγελική εντοπίζεται νεκρή και όλοι ανησυχούν με το μυστηριώδες τέλος της. 0 Κολτσιδάκης και ο Χάρης διερευνούν τα αίτια του θανάτου της, ενώ οι μελανιές στο σώμα της άτυχης γυναίκας προκαλούν πολλά ερωτήματα. Στο σπίτι της Ειρήνης, η σχέση της με τον σύντροφό της αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, καθώς του αποκαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν της, τα οποία συνδέονται με την άτυχη Αγγελική και εκείνος τα αγνοούσε.

Παράλληλα, ο Κολτσιδάκης εστιάζει τις έρευνές του για την υπόθεση στις φήμες και τα παλιά μυστικά του χωριού. Κατά την κηδεία της Αγγελικής, όλοι είναι βυθισμένοι στο πένθος, ενώ οι αλληλεπιδράσεις τους αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες και ανομολόγητα συναισθήματα.

H-PARALIA-EPEISODIO-113-6.jpg

0 Παύλος γυρίζει πίσω στα. πάτρια εδάφη, όπως και ο Γράντος. 0 Διονύσης και ο Δημητρός υποδέχονται τον τελευταίο με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η παρουσία του εκεί ανοίγει πληγές από το παρελθόν. Από την άλλη, η επανένταξη του Παύλου στην καθημερινότητα του χωριού συνοδεύεται από απρόσμενες αποκαλύψεις για την οικογένεια Αρχοντάκη. 0 νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του και παλεύει να καταλάβει την αλλαγή στη στάση του Διονύση.

H-PARALIA-EPEISODIO-113-4.jpg

Συγχρόνως, ο Γράντος δείχνει μετανιωμένος για όλα, αλλά η Κερασία είναι διατακτική απέναντι του, καθώς φοβάται για την ασφάλεια του παιδιού της. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος γνωρίζει την όμορφη Ιφιγένεια Τουφεξή και περνούν μαζί μία παθιασμένη νύχτα. Την επόμενη ημέρα, ο νεαρός επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας τού, αναζητώντας καθοδήγηση, ενώ η Νικολίνα έρχεται σε σύγκρουση με την ηγουμένη του μοναστηριού όπου έχει καταφύγει και διώχνεται από τπ μονή. Λίγες ώρες αργότερα, φτάνει στην Κρήτη η Ειμι, η κοπέλα του Παύλου, προκαλώ- ντας του μεγάλη αναστάτωση, καθώς ζητάει να γνωρίσει τους συγγενείς του. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος συναντάει ξανά κρυφά την Ιφιγένεια, καθώς οι δύο νέοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που νιώθουν. Την ίδια στιγμή, η Μαίρη και ο Διονύσης καταφέρνουν και έρχονται πιο κοντά, ενώ η ένταση στο σπίτι των Αρχοντάκηδων μεγαλώνει με αποτέλεσμα ο Παύλος να συγκρουστεί ξανά έντονα με τον πατέρα του

Πηγή mytv

Παραλία – Νέα επεισόδια: Όσα θα δούμε στα πρώτα έξι!

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

«Η παραλία»: Στα γυρίσματα της αγαπημένης δραματικής σειράς που επιστρέφει στην ΕΡΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved