Μαμά στα κρυφά: H νέα κωμωδία της ΕΡΤ! Η πρωταγωνίστρια και η ιδιαίτερη πλοκή
Media

Μαμά στα κρυφά: H νέα κωμωδία της ΕΡΤ! Η πρωταγωνίστρια και η ιδιαίτερη πλοκή

Η δημόσια τηλεόραση που έχει δείξει πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Τζένη Θεωνά, έπειτα μάλιστα και από την επί σειρά ετών παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-ΔΕΣ», αποφάσισε πριν λίγο καιρό να της δώσει ακόμα έναν ρόλο στο πρόγραμμά του.

Τιμώντας την καλή τους συνεργασία που μετρά πάνω από πέντε χρόνια -ήταν πρωταγωνίστρια και στη σειρά «Τα καλύτερό μας χρόνια»- την επέλεξε ως κεντρική ηρωίδα στη νέα της κωμική τηλεοπτική σειρά που θα έχει τον τίτλο «Μαμά στα κρυφά».

Γιάννης Παπαδόπουλος: Από τον ΣΚΑΙ στην ΕΡΤ

1725547841626-315201470-theona-(1).jpg

Το σίριαλ που θα βασίζεται στην ιταλική επιτυχία «Non Dirlo al Mio.Capo» (μετ.: «Μην το πεις στο αφεντικό μου») σκηνοθετικά έχει αναλάβει ο Νίκος Ζαπατίνας που έχει συνεργαστεί ξανά με την ηθοποιό, ενώ το κείμενο θα υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης. Στους πρώτους ρόλους θα δούμε ακόμα τον Αντίνοο Αλμπάνη, την Ευγενία Δημητρόπουλου αλλά και τη Νικολέττα Καρρά. Η διαδικασία διανομής των ρόλων είναι ακόμα σε εξέλιξη.

H ΠΛΟΚΗ

theona-(2).jpg



Νέα, μητέρα δύο παιδιών, δικηγόρος στο επάγγελμα και χήρα. Αυτό είναι το προφίλ της πρωταγωνίστριας, η οποία εκτός από τη μοναξιά της, έχει να διαχειριστεί και τα χρέη που της άφησε ο άντρας της. Δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να ψάχνει για δουλειά όμως, ενώ έχει τις ικανότητες καμία δικηγορική εταιρεία δεν θέλει να την προσλάβει γνωρίζοντας ότι είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών με πολλές υποχρεώσεις. Επειτα από ιδιαίτερη σκέψη και μην αντέχοντας πλέον τα οικογενειακά βάρη που έχουν πέσει πάνω στους ώμους της το τελευταίο διάστημα, αποφασίζει τελικά να αποκρύψει την ιδιότητά της μητέρας στην επόμενη συνέντευξη για εργασία που της προκύπτει. Απέναντι της θα σταθεί ένας άντρας που θα θαυμάζει πολύ (Αντίνοος Αλμπάνης), ο οποίος όμως έχει άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Χρησιμοποιεί ακριβώς τα λόγια που εκείνος θέλει να ακούσει και έτσι καταφέρνει να πάρει τη θέση της ασκούμενης που τόσο θέλει, μόνο που τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν πολύ ομαλά για εκείνη. Στο ίδιο γραφείο δουλεύει μια ακόμα δικηγόρος που είναι ερωτευμένη με το αφεντικό και προσπαθεί να την εκτοπίσει από τη θέση της. Και κάπως έτσι θα προκόψουν νέα προβλήματα στη ζωή της κεντρικής ηρωίδας... αλλά και ένας μεγάλος νέος έρωτας

Πηγή tv24

Αποκλειστικό - ΕΡΤ: Οι δύο σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!

Αρχελάου 5: Η υπόθεση των πέντε πρώτων επεισοδίων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved