Δραγούμη: «Θυσίες για τη δουλειά δεν έχω κάνει, αλλά πάντα στις επιλογές μας υπάρχει ένα τίμημα»
Media

Δραγούμη: «Θυσίες για τη δουλειά δεν έχω κάνει, αλλά πάντα στις επιλογές μας υπάρχει ένα τίμημα»

Η Ναταλία Δραγούμη επιστρέφει τηλεοπτικά με έναν ανατρεπτικό ρόλο στη νέα καθημερινή κωμική σειρά της EPT 1, με τίτλο «Αρχελάου 5». 

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλάει για την κωμική σειρά της ΕΡΤ ενώ αναφέρεται και στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

dragoumi-arxelaou.jpg

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για τη σειρά;

Πιστεύω στη σειρά «Αρχελάου 5» και στην αισθητική της. Είναι μία πολύ διαφορετική πρόταση και ελπίζω ότι θα την αγαπήσει ο κόσμος. Επίσης, έχει έναν ωραίο και γρήγορο ρυθμό αλλά και εξαιρετικό καστ.

Για ποιον λόγο θεωρείτε ότι γίνονται λιγότερες κωμικές σειρές στην τηλεόραση;

Παίζει ρόλο τι κάνει επιτυχία. Έτσι λειτουργεί πάντα η τηλεόραση, ακολουθείται ένα κύμα. Όταν έκανε επιτυχία μία δραματική σειρά εποχής, άρχισαν να γίνονται πολλές ανάλογου είδους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, όπου κάποια στιγμή ανέβαιναν συνέχεια παλιές ελληνικές ταινίες ή γαλλικές κωμωδίες. Στην τηλεόραση τώρα περνάμε το κύμα του δράματος, όμως ο κόσμος αρχίζει να ψάχνει για κωμωδίες. Το κοινό έχει ανάγκη να δει όλα τα είδη.

Την αγαπάτε την τηλεόραση;

Την τηλεόραση τη λατρεύω, αλλά χωρίς το θέατρο δεν μπορώ να ζήσω. Επίσης, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω κάνει περίπου 17 δουλειές στον κινηματογράφο. Έχετε μια αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της υποκριτικής τέχνης.

Έχετε κάνει θυσίες για την καριέρα σας;

Θυσίες δεν έχω κάνει, αλλά πάντα στις επιλογές μας υπάρχει ένα τίμημα και αυτό αφορά την οικογένεια. Δεν θεωρώ ότι έχω θυσιάσει πράγματα, αλλά έχω λείψει από τα παιδιά μου. Ωστόσο, έχω δημιουργήσει ένα προστατευμένο περιβάλλον. Υπάρχει ασφάλεια. Ο σύζυγός μου ασχολείται και είναι δίπλα στα παιδιά όταν πρέπει να δουλέψω. Είναι όλα οργανωμένα. Ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου και έφυγα. Μπορεί να τους έχω λείψει, αλλά δεν νιώθω ότι έχουν ανασφάλεια, διότι στην ουσία είμαι πάντα δίπλα τους. Στην οικογένειά μας είμαστε ενωμένοι και ζούμε σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια και αγάπη.

Αν τα παιδιά σας θελήσουν να ακολουθήσουν τα βήματά σας στην υποκριτική, θα είστε θετική;

Βέβαια και θα είμαι θετική. Είναι πολύ οπισθοδρομικό να μην είσαι θετικός με τις επιλογές των παιδιών σου. Ωστόσο, επειδή τα παιδιά μου έχουν μπει σε καλά πανεπιστήμια, θα τα συμβούλευα να τελειώσουν πρώτα με τις σπουδές που έχουν ξεκινήσει. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved