Η Παραλία: Ο Χάρης αντιμέτωπος με έναν νέο θάνατο!
Media

Η Παραλία: Ο Χάρης αντιμέτωπος με έναν νέο θάνατο!

Η Παραλία: Ο θάνατος ενός δικηγόρου αναστατώνει τα Μάταλα και ιδιαίτερα τον Χάρη και τον Μανώλη, καθώς είναι αυτοί που τον ανακαλύπτουν πρώτοι.

Παράλληλα, ο Παύλος αισθάνεται διχασμένος ανάμεσα στην Έιμι και την Ιφιγένεια, ενώ η Κερασία και ο Γράντος έρχονται αντιμέτωποι λόγω του παιδιού τους.

Η Παραλία: Ο Διονύσης βγαίνει ραντεβού με τη Μαίρη & το Twitter «υποκλίνεται»: «Αυτό το σιπ θέλουμε»

i-paralia.jpg

Ενώ ο μυστηριώδης θάνατος της Αγγελικής απασχολεί ακόμα τους κατοίκους των Ματάλων, ο Χάρης και ο πιτσιρικάς, ο Μανώλης, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα νέο μυστήριο. Για την ακρίβεια, οι δυο τους ανακαλύπτουν τον θάνατο ενός δικηγόρου, γεγονός το οποίο τους γεννά υποψίες ότι άτομα από την περιοχή εμπλέκονται σε άγριες εγκληματικές ενέργειες. Παράλληλα, ο πιτσιρίκας μαζί με τον αστυνόμο Κολτσιδάκη αναλαμβάνουν μια νέα υπόθεση, αναζητώντας μία άλλη γυναίκα, τη χίπισσα Μπέρτα. Ωστόσο, αυτή η αποστολή που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τούς φέρνει αντιμέτωπους με τους χίπηδες της παραλίας, προκαλώντας πολλές συγκρούσεις ανάμεσά τους. Οι δυο τους αναμειγνύονται σε μυστήριες καταστάσεις, θέλοντας να κατανοήσουν τα κίνητρα και τις πράξεις των γύρω τους. Από την άλλη, η Γιούντιθ, προσπαθώντας να βοηθήσει την Μπέρτα, αποκαλύπτει μυστικά τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπτώσεις.

paralia-nafpliotou-mothonaios.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Χάρης αρχίζει να ανησυχεί για την υγεία του Ρόμπερτ και τον παροτρύνει να κάνει εξετάσεις στο Ηράκλειο. Μερικές ημέρες αργότερα, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του Mermaid, ωστόσο εκεί οι παρευρισκόμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, ενώ καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, δημιουργώντας νέες ανατροπές στην κοινότητα των Ματάλων.

Ο Παύλος ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Η Ιφιγένεια και η Έιμι έρχονται σε σύγκρουση, διότι η δεύτερη φτάνει στο ξενοδοχείο της οικογένειας Τουφεξή και ξεσπά ένας άγριος καβγάς. Τότε η Ιφιγένεια προσπαθεί να κρατήσει τα προ σχήματα. Την ίδια ώρα, ο Παύλος βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές τις όμορφες γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή του, γεγονός που τον κάνει να δείχνει σκεπτικός και αμήχανος και με τις δύο. Εν τω μεταξύ, κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή του Παύλου και του Γράντου επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις στην οικογένεια Αρχοντάκη. Την ώρα που η Ιφιγένεια και ο Παύλος παλεύουν με τα έντονα συναισθήματά τους και τις οικογενειακές πιέσεις, η Έιμι, με την παρουσία της, πυροδοτεί ζηλόφθονα βλέμματα στα Μάταλα. Την επόμενη ημέρα, ο Παύλος, παρόλο που συνεχίζει να βρίσκεται διχασμένος μεταξύ καθήκοντος και πάθους, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Ιφιγένεια. Με τις σχέσεις να δοκιμάζονται και τα μυστικά να βγαίνουν στην επιφάνεια, οι δύο νέοι αναζητούν τις ισορροπίες τους.

paralia.jpg

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του δικηγόρου περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια, η νεαρή κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της, τη Φανή, η οποία της αποκαλύπτει τον θάνατο του δικηγόρου τους. Συγχρόνως, την πιέζει να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην οικογένεια και την επιχείρηση που έχουν στην περιοχή. Στο σπίτι των Αρχοντάκηδων τώρα, ο Παύλος συνεχίζει να παλεύει με τα συναισθήματά του για την Ιφιγένεια, ενώ η Έιμι, η οποία είναι δικηγόρος, μαζί με τον Διονύση προσπαθούν να κρατήσουν σταθερή την επιχείρηση της οικογένειας.

Κερασία & Γράντος έρχονται σε σύγκρουση

H-PARALIA-EPEISODIO-105-3.jpg

Στο μοναστήρι, η Υακίνθη και η Πελαγία έρχονται σε σύγκρουση, αναδεικνύοντας τις βαθιές ρήξεις και τις παλιές πληγές που ακόμα δεν έχουν κλείσει, με τις καλόγριες να προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη και την αρμονία. Η Νικολίνα, από τη δική της πλευρά, συνεχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του Δημητρού. Συγχρόνως, η γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ηγουμένης και των άλλων μοναχών και οι αλληλεπιδράσεις της με τον Δημητρό αποκαλύπτουν βαθύτερα συναισθήματα. Εν τω μεταξύ, ο άντρας, σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει τη Σοφί, καταλήγει σε μια αμήχανη και απογοητευτική κατάσταση, δείχνοντας πόσο ευάλωτος είναι απέναντι στις προσδοκίες και τα συναισθήματά του. Αυτή η εξέλιξη κάνει τον Διονύση να ανησυχεί για τον αδελφό του και τις σχέσεις του. Ταυτόχρονα, ο Δημητρός έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Μαίρη, προσπαθώντας να βρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ προστασίας και ελευθερίας. Παράλληλα, η χίπισσα Άρια, προσπαθώντας να κατανοήσει το παρελθόν του Γράντου, ανακαλύπτει τις δυσκολίες και τα λάθη του, αλλά παραμένει στο πλευρό του, ενώ εκείνος και η Κερασία συγκρούονται, καθώς βρίσκονται σε ένταση σχετικά με το παιδί τους και την αποκάλυψη της αλήθειας για τον πατέρα του.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved