Έτσι βγήκε το παρατσούκλι αστροπελέκι στην Ρένια Λουιζίδου στους Απαράδεκτους!

NDPPHOTO 

NDP photo agency
Media

Έτσι βγήκε το παρατσούκλι αστροπελέκι στην Ρένια Λουιζίδου στους Απαράδεκτους!

Η Ρένια Λουιζίδου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4", όπου μίλησε για την πλούσια καριέρα της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία, καθώς και στη χαρά της για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, "Η Μαρία που έγινε Κάλλας".

Ρένια Λουιζίδου: «Η τηλεόραση δημιουργεί μια οικειότητα με τον κόσμο που μπορεί να ξεφύγει πολύ»

Στη συνέντευξη, η ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει πιο προσωπικές αποκαλύψεις, παραδεχόμενη κάποιες από τις δυσκολίες και εμπειρίες που έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια.

"Δεν έβαζα τα όριά μου, ήμουν πολύ κακή σε αυτό. Και σε δουλειές, όταν πρέπει να πω "όχι”, νιώθω αμήχανα, ότι μπορεί να προσβληθεί. Νομίζω μεγαλώνει η ανάγκη να ευχαριστείς τους άλλους και να μην είσαι εαυτός που τους τη σπάει".

"Δύο τρία χρόνια να κάτσεις σε αυτή τη δουλειά θα καταλάβεις ότι σήμερα είσαι εσύ, αύριο είναι ο Θανάσης. Θα πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να το αγοράσεις. Είναι υπερβολή, είναι ένα μέγεθος που δεν είναι αληθινό, αν λειτουργήσεις μακροπρόθεσμα σαν να είναι έτσι, θα κάνεις λάθος".

Η Ρένια Λουιζίδου παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αμηχανία όταν βλέπει τον εαυτό της στους "Απαράδεκτους", όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

"Η εικόνα μου στους Απαράδεκτους μου θυμίζει μία ολόκληρη εποχή και όλα αυτά που γινόντουσαν και εκτός. Στο ένα εργένισσα, στο άλλο είχε μόλις γεννηθεί το παιδί στο "Καφέ της Χαράς”".

"Μου έρχεται αμηχανία το πόσο μικροί ήμασταν εκεί, ήμασταν παιδιά, δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι ήταν κάτι που θα το βλέπαμε 30 χρόνια μετά, και την ίδια στιγμή είναι σαν χτες. Η ανάμνηση είναι χαρούμενη, περνούσαμε ωραία. Ήταν στενόχωρα μόνο όταν είχε να κάνει με τον Βλάσση".

Μάλιστα, μέσα από τη συνέντευξή της αποκάλυψε πώς βγήκε το παρατσούκλι "αστροπελέκι".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Κωνσταντάκης: Ο άντρας που εδώ και 20 χρόνια είναι στο πλευρό της Ρένιας Λουϊζίδου

Βίκτωρας Κωνσταντάκης: Ο γιος της Ρένιας Λουϊζίδου είναι ο «κλώνος» της μαμάς του

Ρένια Λουιζίδου: Η ερώτηση που την «τρέλανε»: «Είχα πάθει εγκεφαλικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved