Παραλία - Νικολαϊς Μπιμπλή: To spoiler για την ηρωίδα της και την επιστροφή του Σήφη
Media

Παραλία - Νικολαϊς Μπιμπλή: To spoiler για την ηρωίδα της και την επιστροφή του Σήφη

Η Νικολαϊς Μπιμπλή την προηγούμενη σεζόν μας συστήθηκε ως Αναστασία, στην «Παραλία» της EPT 1, ένα κορίτσι χωρίς πίσω κείμενο, που δείχνει καλοσύνη και κατανόηση σε όλους.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων θα τη βρούμε ξανά στα Μάταλα, όπως και πολλούς ακόμη ήρωες των οποίων οι ιστορίες παίρνουν ενδιαφέρουσα τροπή

Η Παραλία: Ο Διονύσης βγαίνει ραντεβού με τη Μαίρη & το Twitter «υποκλίνεται»: «Αυτό το σιπ θέλουμε»

Η συμμετοχή σας στην «Παραλία» είναι η πρώτη σας μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση;

«Πράγματι, είναι η πρώτη με διάρκεια γιατί είχα κάνει δύο μικρότερες στους "42°C" της COSMOTE TV και στο "Maestro" του MEGA. Συγκυριακά η πρώτη σειρά είχε γυριστεί στην Κέρκυρα και η δεύτερη στους Παξούς, απ’ όπου κατάγομαι και ήταν πολύ οικείο για εμένα το σκηνικό. Νιώθω τυχερή που στις μέχρι τώρα συνεργασίες μου έχω βρεθεί σε πολύ καλές συνθήκες που τις δημιουργούν φυσικά οι άνθρωποι οι οποίοι τις απαρτίζουν. Ξέρουν τι να σου ζητήσουν και κυρίως το πώς να το κάνουν».

i-paralia.jpg

Έχοντας πλέον αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την τηλεόραση μέσα από την «Παραλία», είναι όπως περιμένατε αυτό το νέο πεδίο;

«Νομίζω ότι είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα με την έννοια ότι μπήκα σε μια παραγωγή που ήδη ήταν σε εξέλιξη και δεν ένιωσα ποτέ έξω από αυτήν. Με το που πήγα, ηθοποιοί και συνεργείο με έκαναν να αισθανθώ άνετα και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Δημήτρης Ξανθόπουλος ο οποίος υποδύεται τον τηλεοπτικό μου θείο, τον Σήφη. Ό,τι φόβο και άγχος και να είχα ως πρωτοεμφανιζόμενη με βοήθησε να τα αφήσω πίσω, ώστε μέσα από τη διαδικασία να μπορέσω να γίνω καλύτερη ηθοποιός»

Κι έτσι ξεκινήσατε το ταξίδι στην «Παραλία» ως Αναστασία...

«Η Αναστασία μού φάνηκε εξαρχής ένας πολύ γλυκός και συμπαθητικός άνθρωπος. Προσωπικό είδα πολλά κοινά στοιχεία της ηρωίδας μου με εμένα. Αν και κορίτσι, πήγε να εργαστεί στο καφενείο του θείου της, του Σήφη, που ήταν ανδροκρατούμενο. Για εκείνη την εποχή, φαντάζομαι, και για την ίδια ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και αρκετό προοδευτικό. Χρειάστηκε να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που γνώριζε και στην αρχή η προσαρμογή δεν ήταν εύκολη. Για αυτό και ήταν πολύ κλειστή, πράγμα που είναι λογικό αφού όλα ήταν καινούρια για εκείνη, όπως ήταν και για μένα κι αυτό με βοήθησε υποκριτικά».

H-PARALIA-EPEISODIO-121-2.jpg

Κατάφερε όμως να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο κόσμους, εκείνων των χίπηδων και του χωριού και να είναι αγαπητή και στους δύο.

«Αυτή η ισορροπία μου έκανε εντύπωση όσο εξελισσόταν η ιστορία. Επίσης με εντυπωσίασε το πόσο ανοιχτόμυαλη είναι. Μου αρέσει ο τρόπος που μεταβολίζει τις καινούριες πληροφορίες και ότι είναι ανθρωποκεντρική και συμπονετική προς τον άλλον. Επειδή είμαι από μικρό μέρος, ξέρω ότι πολλές φορές είναι δύσκολο να δεχτείς το καινούριο και το διαφορετικό και είναι τρομερή ευτυχία να βλέπεις αυτό που συμβαίνει με την Αναστασία να γίνεται και στην πραγματικότητα».

Επίσης θέλησε το καλό του θείου της και όχι να τον εκμεταλλευτεί, παρόλο που θα της άφηνε το καφενείο. Τον έσπρωχνε να βρει την αγάπη και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του.

«Ποτέ δεν είχε σκοπό την οικονομική εξασφάλιση. Θέλει το καλό για όλους και η εξέλιξη στη σχέση της Αναστασίας με τον Σήφη φάνηκε στην πορεία. Εκείνος ήταν ήδη ένας κλειστός άνθρωπος και μετά τον χαμό της αδελφής του, κλείστηκε ακόμη περισσότερο στον εαυτό του. Η ανιψιά του τον βοήθησε να συνεχίσει τη ζωή του και να την καλυτερεύσει».

Ο Σήφης έφυγε με τη Λόρα. θα ξαναγυρίσει;

«Ναι, αλλά το γιατί και το πώς δεν τον γνωρίζω. Πάντως θα επιστρέφει μόνος του, χωρίς εκείνη».

Πηγή tv24

Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα της Παραλίας;

Η Παραλία: Πρεμιέρα με ανατροπές από την πρώτη κιόλας σκηνή - Το Twitter δίκασε τη Νικολίνα

Αφροδίτη Λιάντου: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στην Παραλία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved