Λάλος: Μιλά πρώτη φορά για τη Λαμπροπούλου:«Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση… Έχουμε ταιριάξει»
Media

Λάλος: Μιλά πρώτη φορά για τη Λαμπροπούλου:«Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση… Έχουμε ταιριάξει»

 

Ο Δημήτρης Λάλος έκανε ποδαρικό στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία συνεργάστηκαν στον Σασμό και εδώ και κάποιους μήνες είναι μαζί.

Αρχικά ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος που φέτος πρωταγωνιστεί στον Σασμό και θα υποδύεται τον Μάρκο: «Αν δεν είχε μπει στη ζωή μου ο Σασμός θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά, όπως όλα στη ζωή μας, αν δε μπουν στη ζωή μας θα είναι όλα διαφορετικά. Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Καταφέραμε μαζί να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι που ο κόσμος το αγάπησε και θα το θυμάται φαντάζομαι στον καιρό που θα έρθει.

1726483474346-92172801-lalos.jpg

Γνωρίζω ότι ο κόσμος για καιρό μπορεί να με λέει Μαθιό αλλά δε με πειράζει. Για τον ηθοποιό είναι πάντα ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Χαίρομαι που ήταν ο Σασμός και ο Μαθιός. Τον αγάπησα πολύ, του έδωσα πολύ ενέργεια, του έδωσα όλη μου την ψυχή. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτόν τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο ήταν ανάλογη. Δε μετανιώνω γι’ αυτά».

Στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Τι είναι αυτό που σε γοητεύει στη Μαριλίτα;», απάντησε:

«Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε το ρόλο, τη στιγμή. Ο ρόλος είναι και η στιγμή την ώρα που παίζεις… Με τη Μαριλίτα κάπως έχουμε ταιριάξει σε αυτό, γι’ αυτό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι».

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικός ο Λάλος:Καθάριζα το θέατρο όταν ήταν πρωταγωνιστής.Τώρα παίζουμε μαζί,ήταν συγκινητικό

Super Κατερίνα: Αυτός θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Δημήτρης Λάλος: «Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved