Media

Συγκινήθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι στην ηλικία του Θάνου»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, φιλοξενήθηκε πρόσφατα ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με αφορμή τη συζήτηση στο πλατό για την μικρή Αγγελική, η οποία βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της κατασκήνωσης που είχε πάει με την αδελφή της, λύγισε.

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Υπερβαίνει τα όρια το political correct»

«Ήταν Τρίτη 13 Αυγούστου. Χτύπησε το τηλέφωνο της γυναίκας μου, της είπαν ότι η Αγγελική ήπιε λίγο νεράκι… Μετά από μια παύση μερικών λεπτών, μας είπαν ότι η Αγγελική έφυγε από την τραπεζαρία και πήγε μόνη της στην πισίνα. Μας είπαν ότι τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της και ότι την πηγαίνουν στο χειρουργείο… Πήγαμε στο ΑΧΕΠΑ. Έφτασε το ασθενοφόρο, βγήκε το παιδί διασωληνωμένο. Δεν είχαμε καταλάβει τι είχε συμβεί. Μετά από λίγη ώρα μας φώναξαν σε ένα γραφείο για να μας ενημερώσουν ότι ο χρόνος της ανάνηψης έχει περάσει, όμως θα συνεχίσουν λίγο ακόμα λόγω της νεαρής ηλικίας του παιδιού. Δυστυχώς, δεν αντέδρασε ποτέ. Από εκεί και μετά έγινε ό,τι γίνεται σε έναν θάνατο…

Η μεγάλη μου κόρη, ένα 10χρονο παιδί ενηλικιώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσε όλο το βάρος πάνω της. Το ένιωσα, με το που την είδα. Δεν ήθελα να πιέσω το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι τους κάνω χαρούμενους, την αδελφή και τον αδελφό της…Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά η διαχείριση έρχεται και με την υποστήριξη. Δεν έχουμε πάει στο σπίτι μας ακόμα. Για μας έχει παγώσει ο χρόνος. Ακόμη την περιμένουμε. Έχουμε μείνει σε εκείνη την ημέρα που τις βάλαμε στο πούλμαν», είπε ο πατέρας της άτυχης 8χρονης στην εκπομπή με τον ηθοποιό να μην αντέχει όσα άκουσε. Ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας:

«Είναι σχεδόν στην ηλικία του Θάνου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό»

Σταύρος Νικολαΐδης: Το κοινό σίγουρα με αγαπάει. Δεν ξέρω για τα κανάλια

Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv: Το να δημιουργήσεις έναν σωστό άνθρωπο είναι το πιο δύσκολο πράγμα

Σοκάρει ο Νικολαΐδης: «Eίχαμε 3 αποβολές. Αναρωτιόμουν πώς θα ήταν αν ζούσαν τα κοριτσάκια μας»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved