Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το Happy Day: «Μια εβδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε κι έχουμε απώλειες»
Media

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το Happy Day: «Μια εβδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε κι έχουμε απώλειες»

Τι γίνεται αυτή τη σεζόν στις τηλεοπτικές εκπομπές... που ακόμα δεν άρχισαν κι έχουν απώλειες; Εκτός από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Mega και τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, έλειπε σήμερα 24/9 από το Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ενώ από την παρέα της έλειπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν στο σπίτι του για να αναρρώσει.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, από χθες δεν αισθανόταν πολύ καλά στο πλατό και όταν έκανε το covid test βγήκε αμέσως θετικό. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Πανανώτας έχει κορονοϊό, όμως, ευτυχώς, τώρα το περνάει πιο ήπια από την προηγούμενη.

«Μια γλυκιά καλημέρα όπου κι αν είστε, ό, τι κι αν κάνετε. Εμείς έχουμε απώλειες, γιατί το αγόρι μας έχει covid. Μια εβδομάδα στον αέρα δεν βγάλαμε κι έχουμε απώλειες. Μας ματιάξανε. Γενικά κυκλοφορεί covid», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη της εκπομπής της σήμερα το πρωί.

Χρηστίδου για κόντρα Παπανώτα-Μαγγίρα: «Έγινε χωρίς λόγο και έκανε κακό και στους δύο»

happyda.jpg

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στο τηλέφωνο ενώ ακουγόταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν εμφανίστηκε ζωντανά μέσω Skype.

«Έχω ευτυχώς μόνο δέκατα. Μέχρι 37,6 έφτασα. Την πρώτη φορά τα πνευμόνια μου ήταν έτοιμα να εκραγούν, τώρα νιώθω μόνο τους πόνους», εξήγησε μεταξύ άλλων ο ίδιος στο τηλέφωνο.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Παπανώτας – Μακαλιάς: Έδωσαν τα χέρια & έλυσαν την παρεξήγηση - «Περασμένα, ξεχασμένα»

Ελένη Μενεγάκη: «Λυσσάξατε τι θα κάνω του χρόνου...»

Αποκάλυψη Παπανώτα: «Με τον Λιάγκα είμαστε φίλοι από το 1990... Ξέρω για τα προσωπικά του αλλά...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved