Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δανάη Παππά: «Αυτό σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δανάη Παππά: «Αυτό σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι»

Στην εκπομπή Happy Day φιλοξενήθηκε η Δανάη Παππά το πρωί της Τετάρτης (25-09) με αφορμή της πρεμιέρα της εκπομπής Άγιος Έρωτας, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ανάμεσα σε άλλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τη Δανάη Παππά για όσα γράφτηκαν σχετικά με το δάνειο που πήρε ο πρώην σύντροφός της για να ανακαινίσει το σπίτι της με την ίδια να υπογράφει συμφωνητικό προκειμένου να επιστρέψει με δόσεις το χρέος αυτού του ποσού.

Παππά για τις οικονομικές διαφορές με τον Λάζαρη - Δεν έχω υπογράψει κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό

pappa-tsimtsili-(3).jpg

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά. Η Σταματίνα σε αυτό το σημείο θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Όταν βγήκαν αυτές οι πληροφορίες που σε εκθέτουν κατά κάποιο τρόπο, γράφτηκαν σχόλια που κι εγώ – για τη Δανάη που ξέρω – δεν μου άρεσαν: “Α, ναι της έκανε την ανακαίνιση και μετά την παράτησε”. Αυτό σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι γιατί είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ σωστό με αξιοπρέπεια. Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις εσύ έναν δικηγόρο;», τη ρώτησε με τη Δανάη να αποκαλύπτει πως:

pappa-tsimtsili-(1).jpg

«Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να «φακελωθεί». Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί»

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

Άγιος έρωτας-H Δανάη Παππά στο gossip-tv.gr: «Η Χλόη ανακαλύπτει κάποια πράγματα που θα τη σοκάρουν»

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved