Media

Διάφανη Αγάπη: Οι ήρωες της νέας σειράς του Alpha

Διάφανη Αγάπη: Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου του ALPHA, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/09 στις 21.00.

Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης): Επιθεωρητής, ένας διαισθητικός αστυνομικός, ερωτευμένος με τη δουλειά του. Μπορεί να παρανομήσει παρόλο που έχει ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης. Ορφανός, μεγάλωσε σε ίδρυμα και έχει ελάχιστη ή και καθόλου ιδέα για το τι σημαίνει οικογενειακή ζωή. Κρατάει τα συναισθήματά του μόνο για τον εαυτό του και δεν τα μοιράζεται ούτε και με την Άννα, τη σύζυγό του. Είναι ανταγωνιστικός, ξεροκέφαλος. Συνηθισμένος να εργάζεται μόνος του, όταν πεθαίνει, θα αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από ένα κορίτσι, το μόνο που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Μαζί θα συνεργαστούν για να βρουντον δολοφόνο του.

Διάφανη αγάπη - Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ και η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

Άννα Καραλή (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου): Παθιασμένη με τη δουλειά της ως ανακρίτρια - βοηθός εισαγγελέα. Όμορφη και σκληρή, θεωρεί τους κανόνες και τους κανονισμούς ιερούς και αυτό που την «τράβηξε» στον Στέφανο ίσως ήταν ότι πάντα τους παραβίαζε. Έχει μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα της. 0 θάνατος του συζύγου της γκρεμίζει τον κόσμο της, δημιουργώντας της αμφιβολίες για το τι είδους άντρας ήταν πραγματικά και τι είδους γυναίκα είναι εκείνη. Ξεκινά να βρει την αλήθεια με μια προσωπική και μη εξουσιοδοτημένη έρευνα που θα φέρει στο προσκήνιο το παρελθόν της και θα αλλάξει τη θεωρία της για τη ζωή.

Φωτεινή Ρόζικ (Μέγκι Σούλι): 17ετών, με αθλητική σιλουέτα, η Φωτεινή είναι ένα έξυπνο κορίτσι που ζει μια τυπικά εφηβική ζωή. Η μεγαλύτερη επιθυμία της είναι να είναι όπως οι άλλοι, γιατί από πολλές απόψεις δεν μοιάζει με τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Μένει με τη θεία της. Οι γονείς της, Σέρβος πατέρας και Ελληνίδα μητέρα, πέθαναν όταν ήταν μικρή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Συναντώντας τον Στέφανο, ανακαλύπτει ότι μπορεί να δει και να ακούσει τους νεκρούς. Από τότε, οι δυο τους θα είναι πάντα συνδεδεμένοι.

Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς): 0 διευθυντής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και φίλος του Στέφανου, είναι επικεφαλής της ομάδας. Η φιλία μεταξύ των δύο ήταν πολύ βαθιά, δεδομένου ότι ο Στέφανος τον θεωρούσε σαν τον πατέρα που δεν είχε ποτέ. Ήταν αυτός που έδωσε το επίθετο Λεοντής στον Στέφανο όταν τον πήγε στο ορφανοτροφείο, όντας φίλος των πραγματικών γονιών του. Έχει κακή σχέση με τον βιολογικό του γιο Δημήτρη, ο οποίος κάνει χρήση ουσιών, είναι εθισμένος στον τζόγο και πρέπει να τον προστατεύσει και να τον καλύψει.

Χάρης Παυλίδης (Μιχάλης Σαράντης): Αστυνομικός και συνάδελφος του Στέφανου, είχε πάντα κόντρα μαζί του. Αδίστακτος, με διπλή ζωή έξω από το τμήμα, καταφέρνει να εξιχνιάσει τόσο το μυστήριο του θανάτου του Στέφανου όσο και τις δραστηριότητες του ΦΟΙΝΙΚΑ, μαζί με την Άννα και τη Στέλλα. Όταν ο Στέφανος πεθαίνει, ανακαλύπτουμε πολλές κρυφές πλευρές του Παυλίδη.

Στέλλα Καραθάνου (Θεόβη Στύλλου): Συνάδελφος του Στέφανου και ερωτευμένη μαζί του, θα κάνει σχέση με τον Χάρη παρά την αρχική αντιπάθεια τους. Θα γίνει φίλη με την Άννα και συχνά θα βοηθά η μία την άλλη.

Σπάρος Αυγέρης (Μιχάλης Οικονόμου): Συνάδελφος και καλύτερος φίλος του Στέφανου, θρησκευόμενος και οικογενειάρχης. Ευγενικός και τυπικός στην καθημερινή ζωή και στο αστυνομικό τμήμα, κρύβει σκοτεινά μυστικά, φτάνοντας στο σημείο να δουλεύει υπό εκβιασμό ως πληροφοριοδότης του υποκόσμου.

Αντώνης Πετράτος (Ανδρέας Κωνσταντίνου): Εισαγγελέας και συνάδελφος της Αννας, με την οποία ήταν πάντα ερωτευμένος. Δεν αντέχει τον Στέφανο. Τον αντιπαθεί. Εμπλέκεται στην έρευνα ελπίζοντας να κερδίσει την Άννα, αλλά το μίσος του προς τον Στέφανο το εκμεταλλεύεται ο Ραγκούσης και τον κατηγορεί ότι παραποίησε στοιχεία.

Ελένη Δάμπαση (Άννα Μάσχα): Η μητέρα της Φωτεινής, την οποία εγκατέλειψε όταν ήταν μικρή, είναι μέντιουμ και μπορεί να δει και τον Στέφανο. Χρόνια βασανίζεται από το πνεύμα του πρώην συντρόφου της, αλλά χάρη στη βοήθεια του Στέφανου εκείνος θα καταφέρει να περάσει την κόκκινη πόρτα, Η Ελένη θα ανοίξει μπαρ, θέλοντας να είναι κοντά στην κόρη της.

Νίκη Δάμπαση (Νεφέλη Μαϊστράλη): Θεία της Φωτεινής, τη μεγάλωσέ σαν να ήταν δική της κόρη.

Μάξιμος Δελημάνης (Γιώργος Νούσης): Γόνος πλούσιας οικογένειας, έχει μια σύντομη σχέση με τη Φωτεινή. Είναι φίλος του Δημήτρη, του γιου του Ραγκούση, με τον οποίο συχνά μπλέκουν σε άσχημες καταστάσεις.

Κωνσταντίνος Καραλής (Μπάμπης Χατζηδάκης): 0 πατέρας της Άννας. Αυταρχικός και υπερόπτης, απαξιώνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε θεωρεί κατώτερο απ’ αυτόν. Ποτέ δεν συμπάθησε τον Στέφανο. Αυτό δημιουργεί συγκρούσεις ανάμεσα σε εκείνον και την κόρη του.

Φίλιππος Σαριδάκης (Δημήτρης Αριανούτσος): Σύντροφος της Φωτεινής, ο οποίος υποφέρει με το δέσιμό της με τον Στέφανο. Μετά τον χωρισμό τους, κάνει σχέση με την Αθηνά.

Ιάσωνας Βεργής (Θόδωρος Αντωνιάδης): Ήταν μικρο-εγκληματίας. Κατέληξε σε κώμα λόγω ενός πυροβολισμού και το πνεύμα του συνέχισε να περιπλανιέται για 30 χρόνια στον κόσμο των ζωντανών. Όταν ο Στέφανος σκοτωθεί, το πνεύμα του θα έχει την ευκαιρία να καθοδηγήσει τον Στέφανο.

Καρολίνα Δελημάνη (Μάρω Παπαδοπούλου): Η μητέρα του Μάξιμου, μια αυταρχική γυναίκα που ασκεί επιρροή στον κύκλο της.

Πηνελόπη Καραλή (Θεοδώρα Σιάρκου): Η μητέρα της Αννας. Την υπερασπίζεται από την ψυχολογική πίεση του πατέρα της και τη βοηθά να μεγαλώσει την εγγονή της, τη Φωτεινή.

Βικτώρια Καραλή (Φαίη Φραγκαλιώτη): Η αδελφή της Αννας. Παντρεμένη με τον δημοτικό σύμβουλο Αποστόλη και μητέρα δύο παιδιών.

Αθηνά (Αννα Μάγκου): Φίλη της Φωτεινής, κάνει σχέση με τον Φίλιππο.

Λητώ (Μάιρα Γραβάνη): Η σύντροφος του Πετράτου. Θα τον εγκαταλείψει όταν συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα.

Κατερίνα Αυγέρη (Ευτυχία Μελό): Η σύζυγος του Σπύρου και φίλη της'Αννας. Μετά τη σύλληψή του, μένει μόνη με τις κόρες της. Παρά το σοκ με τις αποκαλύψεις για το ποιόν του άντρα της, θα επιτρέψει στα κορίτσια της να συνεχίσουν να συναντούν τον πατέρα τους.

Βαλέρια (Ιζαμπέλλα Φούλοπ): Στρίπερ σε κλαμπ, πληροφοριοδότης του Στέφανου. Κρύβεται όταν μαθαίνει για τη δολοφονία του, γιατί ξέρει ότι κινδυνεύει και η δική της ζωή.

Πατήρ Συμεών (Ισίδωρος Σταμούλης): Ιερέας ενορίας. Προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Άννα, ειδικά όταν του αναφέρει ότι σκέφτεται να κάνει έκτρωση.

Πηγή mytv

Διάφανη Αγάπη: To εξαιρετικό trailer με δράσεις και σκηνές από τη νέα αισθηματική σειρά του Alpha

Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις

Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για το νέο του ρόλο: «Θα τον χαρακτηρίζαμε σαν έναν άντρα σκοτεινό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved