O Γιατρός: Ο Ανδρέας αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλλημα
Media

O Γιατρός: Ο Ανδρέας αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλλημα

O Γιατρός: Ο Ανδρέας θέλει να γίνει ξανά διευθυντής της κλινικής. Όμως, για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να πάρει μία σημαντική απόφαση.

Από την άλλη, η Κέλλυ θέλει να διεκδικήσει τον Δημήτρη, ενώ η Εύα στρέφει το ενδιαφέρον της σε έναν ασθενή

Ο Γιατρός: Λαμπερές παρουσίες στην προβολή του 1ου επεισοδίου, λίγο πριν την πρεμιέρα!

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ - 4

Σε αυτό το επεισόδιο, τα μυστικό που κρύβονται σε σχέση με την πανδημία αρχίζουν να αποκαλύπτονται και ο Ανδρέας βρίσκεται μπροστά σε μία δύσκολη επιλογή. Ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Συγκεκριμένα, αν θέλει να ξαναγίνει διευθυντής, θα πρέπει να περάσει από τεστ στα οποία θα τον υποβάλλει η επιτροπή του νοσοκομείου. Στην περίπτωση που αποτύχει, όμως, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να είναι γιατρός. Όπως είναι φυσικό, ο Ανδρέας πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τι θα κάνει.

O-Giatros-D.Sigala-K.Markoylakhs-B.Troyfakoy.jpg

Παράλληλα, η Κέλλυ, που δέθηκε πολύ με τον Δημήτρη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θέλει να είναι πλέον κάτι περισσότερο από φίλοι και είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Σε αντίθεση με την Εύα, που έχει πάρει απόσταση από τον Λεωνίδα και στρέφει το ενδιαφέρον της στον Πέτρο, έναν ασθενή με τον οποίο αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση. Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνονται να προχωρούν όπως θα ήθελε γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος έχει κάτι να κρύψει.

Πηγή mytv

Ο Γιατρός: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε εγκαυματία

Ο Γιατρός: Μόνο η αγάπη μπορεί να επουλώσει τις πληγές - Το νέο αποκαλυπτικό τρέιλερ

Ο Γιατρός: Ένας ξαφνικός θάνατος σοκάρει τους ήρωες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved