Media

Παραλία – Νέα επεισόδια: Η Έιμι υποπτεύεται ότι ο Παύλος έχει ερωμένη

Παραλία: 0 Παύλος πηγαίνει με την Έιμι στην Αγγλία, ενώ εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται ότι την απατό με κάποια άλλη.

Παράλληλα, ο Παπαγιαννάκης εμφανίζεται στα Μάταλα, αποκαλύπτοντας σε όλους ότι είναι ζωντανός, την ώρα που η Ναταλί αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Ο Παύλος προετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αγγλία με την Έιμι, αλλά η σκέψη του είναι κολλημένη στην Ιφιγένεια. Η κατάσταση αυτή τον βασανίζει ιδιαίτερα και κάνει τη φυγή του ακόμα πιο δύσκολη.

H Παραλία: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων – Η Ειρήνη κρατά αιχμάλωτο τον Παπαγιαννάκη

Ταυτόχρονα, η ερωμένη του αισθάνεται πληγωμένη και απογοητευμένη από την απόφασή του να φύγει και βρίσκει παρηγοριά στον αδελφό της, τον Απόστολο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Στη συνέχεια, ο Παύλος αποκαλύπτει στην 'Έιμι την αλήθεια σχετικά με τις επιχειρήσεις του στην Πορτογαλία, καθώς και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να επιστρέφει στην Κρήτη. Εκείνη με τη σειρά της του δηλώνει ότι τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει, ωστόσο αρχίζει να έχει αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση τους και υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Μερικές ημέρες αργότερα, ο Παύλος επιστρέφει και συνεχίζει με την Ιφιγένεια τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ τους, εμβαθύνοντας όλο και περισσότερο στις ιστορίες και στις ζωές των κατοίκων των Ματάλων, καθώς ξετυλίγουν τις πολλές κρυφές πτυχές της κοινότητας. Εν τω μεταξύ, μαζί του γυρίζει και η Έιμι, η οποία συναντάει στο ξενοδοχείο την Ιφιγένεια, αφήνοντας αιχμές για τη γενικότερη συμπεριφορά του Παύλου, προβληματίζοντάς την.

Πηγή mytv

Η Παραλία: Διονύσης & Μαίρη ερωτεύονται & οι τηλεθεατές... τρελαίνονται: «Έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα»

Παραλία - Νικολαϊς Μπιμπλή: To spoiler για την ηρωίδα της και την επιστροφή του Σήφη

Η Παραλία: Ο Χάρης αντιμέτωπος με έναν νέο θάνατο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved