Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο για να ξεπεράσω την πίεση που έχω μέσα μου»
Media

Γιοκαρίνης: «Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο για να ξεπεράσω την πίεση που έχω μέσα μου»

Super Κατερίνα: Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, και αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την σύζυγό του.

Θυμίζουμε ότι πριν από έναν χρονο βρέθηκαν στα δικαστήρια, ενώ αποκάλυψε πως πηγαίνει σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει την πίεση που έχει μέσα του.

«Τη δική μου αλήθεια γι’ αυτό το περιστατικό, την έχω πει κι εγώ, την έχει πει και η Σοφία, η γυναίκα μου. Αυτό το πράγμα το θεωρώ ένα περασμένο, ξεκαθαρισμένο γεγονός. Κι έχω να πω ότι, καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται. Με ενόχλησε ο τρόπος που με αντιμετώπισαν τα Μέσα και οι ανακρίβειες που γράφτηκαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Γιοκαρίνης-Μιχαλοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά το περιστατικό που τους οδήγησε στα δικαστήρια

giokarinis-mixalopoulou-(2).jpg

NDPPHOTO

Και συνέχισε: «Ήρθαν έξω από το σπίτι μου και πιάσανε τη γειτονιά. Ευτυχώς που στη γειτονιά μας αγαπάνε πολύ και εμένα και τη Σοφία, και τους αγαπάμε. Επιβάλλεται να συγχωρούμε κάποια πράγματα. Ποιός είμαι εγώ να μη συγχωρήσω αυτούς που με πλήγωσαν; Η σχέση μας με τη Σοφία τώρα είναι μια χαρά και προσπαθούμε για καλύτερα. Αλίμονο».

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Δεν είχα ανθρώπους που να απομακρύνθηκαν από δίπλα μου. Κάποιοι στενοχωρήθηκαν, γιατί ξέρουν την αλήθεια και πάθανε πλάκα, και κάποιοι το είδαν στραβά, μου είπαν "τι έκανες ρε Γιάννη;". Δεν έκανε ο Γιάννης κάτι, ήταν ένα πράγμα λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Και βέβαια ζήτησα βοήθεια. Γιατί να μη ζητήσω; Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό. Πίεση μεγάλη. Η αντιμετώπιση…».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Γιάννης Γιοκαρίνης: Όσα είχε πει για τη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου πριν τρια χρόνια

Σοφία Μιχαλοπούλου: «Κάνουν την τρίχα τριχιά- Ήταν μόνο λεκτική διαμάχη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved